Városháza

Együtt ülésezett a Városi Diákfórum és a Diákönkormányzat

Fotó: Vig Norbert
Kárpát Zsolt
2021.10.21. 19:55

A Városi Diákfórum és az iskolák diákönkormányzatai egymást segítik és erősítik - hangzott el csütörtök délután a Városháza Dísztermében. A két szervezet képviselői megtárgyalták az idei és a jövő évi programokat.

Guth József, a Városi Diákfórum egy hónapja megválasztott új elnöke elmondta: „Többek között két hét múlva egy csapatépítő táborral szeretnénk összekovácsolni a társaságot. Emellett rengeteg olyan programmal készülünk ami a Győrben élő diákok életét színesíti. Lesz egy jótékonysági programsorozatunk is, amelyre már nagyon készülünk. Szeretnénk új tagokat is toborozni a Városi Diákfórumba, hogy még eredményesebben tudjunk működni.”

Az eseményen kihirdették a Győr750 Ifjúsági fotópályázat végeredményét. A fődíjat fiatal munkatársunk, Vig Norbert vehette át.

Vig Norbert és Radnóti Ákos

Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere rendkívül fontosnak tartja a diákok aktivitását és szerepvállalását:

„Ezen a délutánon a VDF tagok mellett itt vannak a győri középiskolák önkormányzati vezetői, ugyanis szeretnénk ha minél több iskola becsatlakozna a programokba. Erre lehetőséget biztosítunk, elmondtam én is a fiataloknak, hogy mindenkit várunk szeretettel. Számítunk a diákok véleményére ötleteire, és amiben van fantázia lehetőség, azt próbáljuk megvalósítani.”

Fotógaléria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt