Hatalmas népszerűség

Vetélkedő 0–24 órában

Fotó: VDF
Győr+
2020.07.03. 17:00

„Ezért érdemes volt fiatalnak lenni” – ezt a visszajelzést kapta a Diadém Rendezvényiroda saját, jogvédett terméke, a mára már országosan népszerű nagyrendezvény, a 24 órás vetélkedő „Aludj máskor!” kapcsán.

A győri önkormányzat támogatásával 14 alkalommal valósulhatott meg eddig az ifjúsági nagyrendezvény Győrben. A tavaszi országos turnét a vészhelyzetre való tekintettel elhalasztották. Rengeteg üzenetet kaptak középiskolásoktól a program szervezői, főként végzősöktől, akik nagyon sajnálták, hogy számukra kimarad ez az esemény. Ezért is, és a játék iránti szenvedélyükből született az ötlet, hogy szervezzenek egy Országos Online 24órás Vetélkedőt.

Pillanatokon belül fel is töltődött a virtuális aréna 10 csapathelye, azaz 200 diák mérhette össze erejét 5 városból (Győr, Szolnok, Zalaegerszeg, Sopron, Nagybajom). Az idei év fő témájának megfelelően a csapatok 10 ország kutatócsoportjává alakultak át, és egy képzeletbeli jégkorszakot követően dolgoztak a földi élet újra, ezúttal fenntartható módon való építésén.

Az eseményt példátlan összefogással sikerült megszervezni. A 24 órás streamelt tévéadáshoz és online rádióadáshoz szükséges kamerarendszertől kezdve, a stúdióhelyszínen át, de maga a 20 fős stáb is önkéntes felajánlásból járult hozzá többszáz fiatal diák álmának megvalósításához.

Nagy élmény és rengeteg fejlődés, amit hozott ez a játék, a statisztikák is ezt támasztják alá, ugyanakkor a játékosok határozottan várják, és szeretnék, hogy valóban találkozhassanak egymással végre a városi vetélkedőkön, Győrben 15. alkalommal.

A program támogatói: West Side Human Event Consulting, Győr Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata, RGB Visual, Cutler Fittnes, Szerszámtaxi, Diadém Rendezvényiroda.

Kapcsolódó témák: #VDF |