Címke: vb2022
Hirdetés
MTI 2022.12.14.

A címvédő lesz Argentína ellenfele a döntőben

A címvédő francia válogatott lesz az argentin csapat ellenfele a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjában, miután a második elődöntőben szerdán 2-0-ra legyőzte a marokkói együttest.

MTI 2022.12.13.

Argentína jutott elsőként a döntőbe

Elsőként az argentin válogatott jutott döntőbe a katari labdarúgó-világbajnokságon, miután a keddi elődöntőben 3-0-ra legyőzte a legutóbb ezüstérmes horvát csapatot.

Győr+ 2022.12.10.

Drámai végjáték után argentin siker

Argentína lesz Horvátország ellenfele a katari labdarúgó-világbajnokság keddi elődöntőjében, mivel a péntek esti negyeddöntőben 2-2-es döntetlent követően a tizenegyespárbajban 4-3-ra legyőzte a holland válogatottat.

MTI 2022.12.09.

Marokkó történelmet írhat, vihar Ronaldo körül

Marokkó labdarúgó-válogatottja történelme írhat, a portugáloknál pedig főként Criatiano Ronaldóról szólnak a hírek a két gárda szombaton esedékes világbajnoki negyeddöntője előtt.

MTI 2022.12.02.

Müller visszavonulhat a válogatottságtól

A válogatottságtól való visszavonulására célzott a Costa Rica elleni csoportmeccs utáni nyilatkozatában Thomas Müller, a katari világbajnokságtól csütörtökön búcsúzott német labdarúgó-válogatott támadója.

Győr+ 2022.11.26.

Nem bírt Argentínával Mexikó

A latin-amerikai országok csatájában Argentína győzedelmeskedett, hisz 2-0-ra legyőzte a mexikói csapatot a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának második fordulójában.

Győr+ 2022.11.26.

Gondolná? Ez jár a meglepetést okozó szaúdi focistáknak!

Minden világbajnokság tartogat meglepetéseket, idén Katarban elsőként Szaúd-Arábia győzelme lepte meg a labdarúgás szerelmeseit, amikor a csapat 2-1-re legyőzte Argentínát. A diadal után nem kis ajándékkal gazdagodtak a szaúdi focisták.

Hirdetés