Címke: Vaskakas Bábszínház
Hirdetés
Győr+ 2022.10.27.

A széttáncolt cipellők a Vaskakasban

A széttáncolt cipellők című előadás Kocsis Enikő és Fitos Dezső rendezésében látható október 30-án, vasárnap 11 órától a Vaskakas Bábszínházban. Az előadásról maguk a rendezők meséltek Farkas Mónikának a Győr+ Rádió „Megszólal a Vaskakas" című műsorában.

Győr+ 2022.10.21.

Mindenütt otthon vagyunk

Mint ismeretes, az energiaárak drasztikus növekedése miatt dr. Dézsi Csaba András polgármester azt kérte a város kulturális intézményeinek vezetőitől, hogy takarékoskodjanak, csökkentsék költségeiket. Az intézményvezetők közös összefogással szervezik át mindennapjaikat a következő időszakban.

P. Csapucha Adrienn 2022.10.07.

Bajor Lili, a különleges királylány

A Vaskakas Bábszínház társulata szereti szakmailag feszegetni a határokat. A napokban egy örök klasszikust a Csipkerózsikát mutatták be, ezúttal egy különleges kortárs meseopera született. A címszereplőt Bajor Lili játssza, aki saját bevallása szerint sem egy királylányos alkat, mégis azonnal igent mondott a felkérésre, főleg azért, mert nem szeretné ha beskatulyáznák. Erről is kérdeztük a fiatal vendégművészt.

Németh Boglárka 2022.09.10.

Piknik a „titkos társaságnak”

Különleges piknikre invitálta lelkes rajongóit a Vaskakas Bábszínház. Az előző évad szorgos karkötő gyűjtői közül sokan döntöttek úgy, hogy a bábszínház „titkos társaságának” tagjaként a Radó szigeti pikniken szeretnének részt venni a társulat színészeivel.

Győr+ 2022.09.05.

Megnyitotta idei évadát a Vaskakas

Szeptember 5-én nyitotta meg a 2022/23-as évadát a győri Vaskakas Bábszínház. Idén 5 új bemutatóval készül a társulat, három játszóhelyen és számos külső helyszínen, külföldi meghívásnak is eleget téve.

Pécskai István 2022.07.03.

Látványos zárókoncerttel fejeződött be a Győrkőcfesztivál

Véget ért az országszerte, de még a határainkon túlról is több ezer embert a városba csábító Győrkőcfesztivál. A 15. alkalommal megrendezett esemény záró programjaként a Vaskakas Bábszínház művészei léptek színpadra a Radó-szigeten, a társulat a legnépszerűbb produkcióit mutatta be.

Hirdetés