Hirdetés
Címke: Vaskakas Bábszínház
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.11.26.

Pazar látványvilággal érkezik a dzsungel könyve a Vaskakasba

Hosszú előkészület után vasárnap végre bemutatja „A dzsungel könyve” adaptációját a Vaskakas Bábszínház. A darabot tavaszra tervezték, de a vírushelyzet miatt a jelmezeteket tervező bolgár Svila Velichkova nem tudott Győrbe jönni, ezért tették át őszre a premierjét. Markó Róbert, rendező a Győr Plusznak azt mondta, ez az első előadás a bábszínház életében, melynek bemutatójára még az olvasópróba megkezdése előtt elfogyott az összes jegy. Pénteken tartották „A dzsungel könyve” jelmezes főpróbáját, amin Híradónk stábja is részt vett

Földvári Gabriella 2021.11.10.

Elmarad! Alaine

A Vaskakas Bábszínház felnőtteknek szóló előadása november 19-én 18 órakor kezdődik.

Győr+ 2021.11.08.

Adj kölcsön mesekönyvet a Vaskakasnak!

Na de nem akármilyen mesekönyvről van ám szó, hanem gyermekkorunk egyik csodájáról, a térbeli mesekönyvről, vagy ahogy napjainkban nevezik, a 3D-s kötetekről...Mert ahogy ezek a könyvek kinyílnak, azonnal kiugrik belőlük a varázslat.

HAK/KZS 2021.10.02.

Pro Urbe díjat kapott Kocsis Rozi

A Vaskakas Bábszínház 30. születésnapját ünnepli október első hétvégéjén, ahol egy különleges premiert is láthattak a vendégek. A Vaskakas egy üde és minőségi színfoltja Győrnek. Megérdemlik a tapsot, ahogy Kocsis Rozi igazgatónő is megérdemelte a Pro Urbe díjat, amelyet dr. Dézsi Csaba András polgármester a mai eseményen adott át neki és természetesen az egész társulatot méltatta.

Győr+ 2021.10.02.

Útlezárás a Belvárosban

A Vaskakas Bábszínház 30 éves Jubileumi Gála rendezvényéhez kapcsolódóan lezárásra kell számítani a hétvégén.

Győr+ 2021.09.04.

Győrkőcliget, a gyermekparadicsom

Két éve már, hogy Győrkőcfesztivál nélkül telt el a nyár, sajnos a koronavírus járvány ennek a sokak által kedvelt rendezvénynek is megálljt parancsolt. Azonban a Vaskakas Bábszínház társulata őszre kitalált egy kisebb, de hasonlóan színvonalas és hangulatában remek rendezvényt, a Győrkőcligetet.

Ficsór Dávid 2021.05.30.

Széttáncolt cipellők, széttapsolt tenyerek

Egészen pontosan 209 nap után lépett újra színpadra nézők előtt a Vaskakas Bábszínház társulata. Nem is születhetett volna jobb forgatókönyv erre az alkalomra, hiszen gyermeknapon népesedett be ismét a kényszerszünet után először a nézőtér.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat