Hirdetés
Címke: Vaskakas Bábszínház
Hirdetés
Győr+ 2020.04.03.

Jegyed van a Vaskakasba? Mutatjuk mit tehetsz!

A Vaskakas Bábszínház csütörtökön kénytelen volt bejelenteni, hogy az idei Győrkőc elmarad, ma pedig arról értesítette szerkesztőségünket, hogy a saját előadásaira mely módon lehet cserélni, illetve visszaváltani.

Győr+ 2020.04.02.

Elmarad a Győrkőcfesztivál

A Vaskakas Bábszínház társulatának illetve vezetőségének legújabb sajtóközleménye csütörtök este érkezett meg szerkesztőségünkhöz.

Szabó Csilla 2020.03.16.

Sikeres volt az első vaskakasos YouTube előadás

A gyerekek nem maradtak és maradnak vaskakasos bábszínházi élmény nélkül, vasárnap több mint 3600 letöltése volt a YouTube csatornán a társulat A kismalac meg a farkasok című előadásának.

Győr+ 2020.03.15.

Kossuth-díjat kapott Ladányi Andrea

Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnep, március 15. alkalmából kitüntetéseket adományozott. A kitüntetettek listája a Magyar Közlöny vasárnapi számában jelent meg.

Győr+ 2020.03.14.

Várják a gyerekeket a “képernyő elé”

A Vaskakas Bábszínház, mivel az elrendelt vészhelyzet miatt a márciusra meghirdetett kamaratermi és Bartók termi előadásaikat nem tarthatják meg, egy új ötlettel állt elő.

HAK 2020.03.11.

Győrben is rengeteg program marad el

A kormány rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet hirdetett ki az egész országra. A számos korlátozó intézkedés mellett többek között a szabad- és beltéri programokat és rendezvényeket is korlátozták. Összeszedtük a legnagyobb győri eseményeket, amelyektől egy időre most búcsút kell vennünk.

Győr+ 2020.03.07.

Mindannyian egy „Vuk-génnel” születünk

Fekete István kultikus regényét vitte színpadra a Vaskakas Bábszínház társulata múlt vasárnap, Markó Róbert rendezésében. A kis Vuk fejlődéstörténete egyaránt szól a gyerekekhez és kísérőikhez, grandiózus látványvilággal – a Győr+ Rádió Pöttyös Klub című műsorában Farkas Mónika kérdezte a rendezőt.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat