Hirdetés
Címke: Városrendészet
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.10.14.

Szeméthalomból városrendész lakások

Hosszú évekig a szemét volt az úr az újvárosi Iszkápa közben, ennek azonban egy ideje már vége. Az önkormányzat kitakaríttatta a területet, ahol patkányirtást is végeztek, majd a város megszerezte az egész terület tulajdonjogát és városrendészeti lakásokat telepítettek. Dr. Dézsi Csaba András polgármester ötlete alapján, az országgyűlési képviselők és a terület önkormányzati képviselőjének összefogásával, rövidesen két városrendész be is költözhet a csütörtökön érkezett mobilházakba.

Ficsór Dávid 2021.10.01.

Sikeres évet zárt a Városrendészet

Egy éve alakult meg a Városrendészet, azzal a céllal, hogy tovább javuljon a közbiztonság. A polgármester megválasztásakor ígérte meg, hogy rend lesz Győrben, ezért állt munkába az új szervezet.

Győr+ 2021.09.23.

Egyre sikeresebb a közös szolgálat

Ahogy arról már a Győr+ Média is többször cikkezett, a Győri Rendőrkapitányság és a Városrendészet Győr munkatársai közötti együttműködés egyre gyümölcsözőbb. Ez köszönhető a kölcsönös bizalomnak és az egyre gyakoribb közös szolgálatoknak is. Szeptember 23-án egy tolvajt fogtak el, nagyon rövid időn belül.

HAK 2021.09.17.

Újváros biztonságáért is közösen dolgoztak

Ismét közös razziára került sor a Győri Rendőrkapitányság és a Városrendészet együttműködésében, s amellett, hogy a rendőrök a város több pontján is közlekedésrendészeti ellenőrzéseket végeztek, Újvárost a rendészekkel közösen ellenőrizték.

Havassy Kata 2021.09.17.

Városrendészek tartották vissza a tolvajt

A Városrendészet járőrei tettek bejelentést a rendőrségre szeptember 16-án nem sokkal hajnalo 3 óra előtt arról, hogy Győrben, a Bisinger József sétányon egy feltételezett kerékpártolvajt tartanak vissza.

Németh Boglárka 2021.08.28.

Újabb közös belvárosi razzia

Csütörtök óta élvezhetjük a legjobb borokat és koncerteket a belvárosban. Ma már szombat van, a legtöbben az esti Tankcsapda koncertre készülnek, a városrendészek, a rendőrök és a polgárőrök azonban most sem pihennek. Ma este 6 órától ismét összehangolt razziát tartottak, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban élvezhesse a nyár utolsó napjait.

Havassy Kata 2021.08.26.

Városrendészek is keresik az eltűnt idős bácsit

Ahogy arról korábban már a Győr+ Média is beszámolt, augusztus 24-én eltűnt egy idős győri férfi, akinek a felkutatására nagy erőket mozgósít a család és a hatóságok is. A rendőrök munkáját a Városrendészet is segíti: motorokkal keresik a bácsit.

Németh Boglárka 2021.08.17.

Közös belvárosi razzia

A rendőrök és a városrendészek közösen ellenőrizték a belvárost kedd este. A két szervezet már egy ideje összehangolt akciókban segíti egymást és dolgozik össze, hogy a város élhető és biztonságos legyen. Az akciók célja, hogy a közterületen alkoholt fogyasztó, randalírozó, másokat zaklató vagy agresszív egyéneket előállítsák és szükség esetén elfogják.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.10.

Városrendészet: nyáron is éjjel-nappal terepen

Nyáron is éjjel-nappal terepen vannak a városrendészek, a járvány után újra kinyílt világban, a nagyrendezvényeken is a rendre, a biztonságra és a tisztaságra ügyelnek.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat