Címke: Városrendészet
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.01.18.

Intenzív lesz 2023 a városrendészeknek is

2023-ban is folytatják a kemény munkát a városrendészek Győrben. 2022-ben is azért dolgoztak, hogy a város rendben legyen, lakói pedig biztonságban érezhessék magukat. Miletics Mór, a szervezet szakmai igazgatója úgy fogalmazott: a városrendészet maga a rend, amelynek célja, hogy a közterület védelmi feladatok mellet úgy dolgozzanak, hogy az egyéb rendvédelmi szervek munkáját is segítsék és kiegészítsék.

Győr+ 2022.12.31.

Petárdákat foglaltak le a városrendészek

Petárdázni idén szilveszterkor is tilos, a legális árusoktól vásárolt tűzijátékok december 31-én este hat órától január 1-jén reggel hat óráig használhatók. A Városrendészet Győr munkatársai már december 30-án éjjel is intézkezdtek.

Havassy Anna Katalin 2022.12.18.

Kihívásokkal teli, de sikeres évet zárnak a Városrendészek

Hamarosan elköszönünk 2022-től, s igaz, hogy amíg le nem zárul, addig kőkemény statisztikákat nem lehet kérni. Viszont az már most is tisztán látszik, hogy a Városrendészet Győr állományának nem volt könnyű éve, viszont sikeresnek mondható, s ez mindenképp pozitív.

Havassy Anna Katalin 2022.12.06.

Vállalnák a kutyás szolgálatot a győri városrendészek

Izgalmas délelőtt várt azokra a városrendészekre, akik úgy döntöttek, hogy szabadidejükben kipróbálják, milyen is lenne kutyával teljesíteni a járőrszolgálatot. A lehetőséget – szintén szabadidejében – két profi kutyakiképző nyújtotta, s gyorsan kiderült: a győri rendészek szívesen vállalnának hasonló feladatokat.

Havassy Anna Katalin 2022.12.03.

Adventben is ügyeljünk a biztonságra

Az advent az egyik leginkább várt időszaka az évnek, amikor ünneplőbe öltöztetjük a környezetünket, elindulunk ajándékokat vásárolni a szeretteinknek és már a szentestei vacsorához valók listája is ott lapul a zsebünkben. Érdemes azonban most is résen lenni, mert sokan nem is gondolnánk, hogy több veszély leselkedik ránk, mint az év bármely más időszakában.

Havassy Anna Katalin 2022.11.18.

Szollinger Péter városrendész: „Nagy kő esett le a szívünkről amikor meglett a kislány!”

Futótűzként terjedt a hír, hogy november 13-án eltűnt egy hatéves kislány egy Pér melletti tanyáról. Több százan vettek részt a keresésében, Győrből a Városrendészet és a Mezőőri és Parkőri Szolgálat munkatársai is. Szollinger Péter rendésszel, helyszínparancsnokkal beszélgettünk, aki vasárnap este már civilként is csatlakozott a kutatáshoz.

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2022.11.17.

Biliczki József: „Szerintem a kislány megtanulta, hogy a köd még a felnőtteknek sem a barátja!”

Eltelt már pár nap azóta, hogy szerencsésen megtalálták a Pér melletti tanyáról eltűnt kislányt, azonban az eset még mindig beszédtéma. Nem csoda, hiszen óriási összefogást tapasztalhattunk a keresés során. Pér polgármestere, Biliczki József is meghatódva elevenítette fel a Győr+ Médiának a vélhetően soha el nem múló emlékeket.

Havassy Anna Katalin 2022.10.20.

A városrendészek is vigyázzák az emlékezők biztonságát

Október közepétől egyre nagyobb a forgalom a virágboltoknál, a temetők környékén és a sírkertekben is. Az emberek már készülnek a halottak napjára, azonban sajnos a rossz szándékúak sem pihennek. A Városrendészet Győr járőrei is vigyázzák az emlékezők biztonságát.

Hirdetés