Címke: Városrendészet
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2022.12.06.

Vállalnák a kutyás szolgálatot a győri városrendészek

Izgalmas délelőtt várt azokra a városrendészekre, akik úgy döntöttek, hogy szabadidejükben kipróbálják, milyen is lenne kutyával teljesíteni a járőrszolgálatot. A lehetőséget – szintén szabadidejében – két profi kutyakiképző nyújtotta, s gyorsan kiderült: a győri rendészek szívesen vállalnának hasonló feladatokat.

Havassy Anna Katalin 2022.12.03.

Adventben is ügyeljünk a biztonságra

Az advent az egyik leginkább várt időszaka az évnek, amikor ünneplőbe öltöztetjük a környezetünket, elindulunk ajándékokat vásárolni a szeretteinknek és már a szentestei vacsorához valók listája is ott lapul a zsebünkben. Érdemes azonban most is résen lenni, mert sokan nem is gondolnánk, hogy több veszély leselkedik ránk, mint az év bármely más időszakában.

Havassy Anna Katalin 2022.11.18.

Szollinger Péter városrendész: „Nagy kő esett le a szívünkről amikor meglett a kislány!”

Futótűzként terjedt a hír, hogy november 13-án eltűnt egy hatéves kislány egy Pér melletti tanyáról. Több százan vettek részt a keresésében, Győrből a Városrendészet és a Mezőőri és Parkőri Szolgálat munkatársai is. Szollinger Péter rendésszel, helyszínparancsnokkal beszélgettünk, aki vasárnap este már civilként is csatlakozott a kutatáshoz.

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2022.11.17.

Biliczki József: „Szerintem a kislány megtanulta, hogy a köd még a felnőtteknek sem a barátja!”

Eltelt már pár nap azóta, hogy szerencsésen megtalálták a Pér melletti tanyáról eltűnt kislányt, azonban az eset még mindig beszédtéma. Nem csoda, hiszen óriási összefogást tapasztalhattunk a keresés során. Pér polgármestere, Biliczki József is meghatódva elevenítette fel a Győr+ Médiának a vélhetően soha el nem múló emlékeket.

Havassy Anna Katalin 2022.10.20.

A városrendészek is vigyázzák az emlékezők biztonságát

Október közepétől egyre nagyobb a forgalom a virágboltoknál, a temetők környékén és a sírkertekben is. Az emberek már készülnek a halottak napjára, azonban sajnos a rossz szándékúak sem pihennek. A Városrendészet Győr járőrei is vigyázzák az emlékezők biztonságát.

Győr+ 2022.10.17.

Lopott kerékpárt találtak a városrendészek

A Városrendészet Győr hivatalos közösségi oldalán osztotta meg a felhívást, mely szerint egy ellopott kerékpárt találtak, a tulajdonosa pedig a rendőrségen veheti át. Természetesen miután hitelt érdemlően bizonyította, hogy az ő bringájáról van szó.

Havassy Anna Katalin 2022.09.30.

Betörőt fogtak a győri városrendészek

A rendőrséggel való eredményes együttműködés ékes példája a hét eleji eset, amikor egy újvárosi betörés feltételezett elkövetőjét Herke Csaba és Ivánfalvi József, a Városrendészet Győr munkatársai fogták el a Bercsényi ligetnél.

Hirdetés