Címke: Városrendészet
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.02.18.

Éjjel-nappal a győri lakosok szolgálatában

A Városrendészet Győr 2020 óta szolgálja a győri lakosokat, ám még mindig számos kérdés merül fel a munkájukat illetően. A hozzánk eljutó olvasói felvetésekre Miletics Mór szakmai igazgatótól kértünk válaszokat.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.18.

Dr. Dézsi: „A köztisztaságban, a közbiztonságban és a közlekedésben nem lehet alkut kötni!”

Bővelkedett témában az év második polgármesteri vizitje. Csütörtökön ugyanis ismét rádiónk stúdiójába látogatott dr. Dézsi Csaba András, aki az aktualitások között beszélt a belvízhelyzetről, a parkolóhelyek fejlesztéséről, de a Városrendészet meglétének jelentősége és a köztisztaság is szóba került a közel egy órás találkozón.

Havassy Anna Katalin 2024.01.12.

„Ilyenkor egy hívás akár életet is menthet!”

Kissé elszoktunk már a kemény fagyoktól, így érzékenyebben érintenek mindenkit a fagyok. Különösen igaz ez a fedél nélküliekre, akikre a Hajléktalanokat Segítő Szolgálaton kívül a Városrendészet Győr munkatársai is kiemelten figyelnek. Győrben aki kész elfogadni a segítséget, nem marad gondoskodás nélkül!

Szerző és fotó: Győr+ 2024.01.04.

Földön, vízen, biztonságban

Tartalmas évet zárt a Városrendészet 2023-ban. Nem csak új telephellyel, de irodákkal is bővültek.

Havassy Anna Katalin 2023.12.09.

Adventben is fontos a biztonság

Az év egyik legvártabb időszaka az advent, amikor temérdek a teendő. A munkahelyeken az évzárásra készülünk, a családokban már megy a tervezgetés: hogy díszítsük fel a lakást, mit ajándékozzunk egymásnak, mi legyen a menü és sorolhatnánk. Érdemes azonban ebben az időszakban a testi épségünkre és értékeinkre is fokozottabban vigyázni, hiszen sokan nem is gondolnák, hogy több veszély leselkedik ránk most, mint az év bármely más időszakában.

Győr+ 2023.12.01.

Nagyító alatt – Fókuszban a közlekedés és a közbiztonság

A közlekedést érintő problémákról, de közbiztonságról is szó esett a Győr+ Média legújabb műsorában, melyben dr. Dézsi Csaba András veszi górcső alá a győriek jelzéseit, észrevételeit. A Nagyító alatt második adásában is hangsúlyozta a közvetlen kommunikáció fontosságát a városvezető, aki nemrégiben új honlappal is jelentkezett.

Havassy Anna Katalin 2023.11.30.

Végleg elvették a kedvét az önkényes lakáselfoglalástól

Vannak, akik szinte semmiből sem tanulnak, a pofátlanságuk pedig nem ismer határokat. Valahogy így volt Győr-Szigetben is azzal az illegális lakáselfoglalóval, akiről korábban már a Győr+ Média is beszámolt. Mert annak ellenére visszatért ugyanabba a lakásba, hogy onnan korábban a Győr-Szol Zrt. és a Városrendészet Győr munkatársai is kitessékelték. Úgy tűnik nagyon is úgy gondolta, az a lakás az övé és joga van ott tartózkodnia. Nos, hatalmasat tévedett, csuklóján bilincs kattant…

Havassy Anna Katalin 2023.11.17.

Nem lehet nyugodt álma az illegális lakáselfoglalóknak

A Városrendészet Győr és a Győr-Szol Zrt. összefogásáról már többször is hírt adtunk. Kell is, hogy a két szervezet segítse egymás munkáját, mert sajnos tennivaló bőven akad. Az illegális lakáselfoglalók pedig egyre szemtelenebbek. Viszont a legfrissebb sikeres akció is mutatja: egy ingatlan feltörő sem aludhat nyugodtan…

Hirdetés