Címke: városimereti vetélkedő
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.05.26.

Izgalmas döntővel zárult az Arrabona Évszázadai

Pénteken délelőtt a döntővel befejeződött a 10. Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezte meg a változatos és sokszínű megmérettetést, amelyre idén rekordszámú csapat nevezett.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória 2023.05.14.

A döntőbe jutás volt a tét

A második fordulóval folytatódott a fiatalok kedvelt, Arrabona Évszázadai vetélkedője, amelyen immáron 10. alkalommal vehetnek részt a környék általános iskoláinak felső tagozatos diákjai a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központnak és a Győr+ Médiának köszönhetően.

Mireider Máté 2023.05.04.

Sorsoltak az Arrabona Évszázadai vetélkedőn

Sorsoltak a városházán. Kiderült, kik nyerték az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő idei első fordulóját: Dalmadyné Morvay Edit, Göndör Éva – Bóka Lilla, Kadocsa Rebeka.

Ficsór Dávid 2022.05.20.

Az „Időutazók” nyerték az idei Arrabona Évszázadait

A Gyárvárosi Általános Iskola „Időutazók” csapata nyerte az idei Arrabona Évszázadai vetélkedőt. A kilencedik alkalommal életre hívott városismereti verseny döntőjét tíz csapat részvételével pénteken rendezték a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban. „

Ficsór Dávid 2022.02.18.

Ismét minden győri nevezhet az Arrabona Évszázadaira

Pénteken délelőtt elkezdődött az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő, melyet idén már 9. alkalommal hívtak életre a szervezők. A győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban rendezett megnyitón kiderült, az idei versenyre 9 iskola 48 csapata, összesen 192 diák nevezett és a nagy sikerre való tekintettel a tavalyi év után, ebben az esztendőben is részt vehetnek a játékban a győriek.

Győr+ 2021.04.23.

Arrabona évszázadai: mutatjuk a hatodik totót!

Az idei évben nem csak a diákokat, hanem valamennyi győrit várjuk erre az izgalmas kalandra! Az aktuális városismereti totót kéthetente találják meg a Győr+Hetilapban, de itt nálunk, vagyis online formában is letölthető. A legjobb totó-játékosokat természetesen díjazzuk! Minden más tudnivaló és a legfrissebb, immáron a HATODIK totó a cikkben!

Hirdetés