Hirdetés
Címke: városimereti vetélkedő
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.05.20.

Az „Időutazók” nyerték az idei Arrabona Évszázadait

A Gyárvárosi Általános Iskola „Időutazók” csapata nyerte az idei Arrabona Évszázadai vetélkedőt. A kilencedik alkalommal életre hívott városismereti verseny döntőjét tíz csapat részvételével pénteken rendezték a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban. „

Ficsór Dávid 2022.02.18.

Ismét minden győri nevezhet az Arrabona Évszázadaira

Pénteken délelőtt elkezdődött az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő, melyet idén már 9. alkalommal hívtak életre a szervezők. A győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban rendezett megnyitón kiderült, az idei versenyre 9 iskola 48 csapata, összesen 192 diák nevezett és a nagy sikerre való tekintettel a tavalyi év után, ebben az esztendőben is részt vehetnek a játékban a győriek.

Győr+ 2021.04.23.

Arrabona évszázadai: mutatjuk a hatodik totót!

Az idei évben nem csak a diákokat, hanem valamennyi győrit várjuk erre az izgalmas kalandra! Az aktuális városismereti totót kéthetente találják meg a Győr+Hetilapban, de itt nálunk, vagyis online formában is letölthető. A legjobb totó-játékosokat természetesen díjazzuk! Minden más tudnivaló és a legfrissebb, immáron a HATODIK totó a cikkben!

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat