Játékra fel!

Arrabona évszázadai: mutatjuk a hatodik totót!

Grafika: Győr+
Győr+
2021.04.23. 06:39

Az idei évben nem csak a diákokat, hanem valamennyi győrit várjuk erre az izgalmas kalandra! Az aktuális városismereti totót kéthetente találják meg a Győr+Hetilapban, de itt nálunk, vagyis online formában is letölthető. A legjobb totó-játékosokat természetesen díjazzuk! Minden más tudnivaló és a legfrissebb, immáron a HATODIK totó a cikkben!

Mit kell tudni az „Arrabona évszázadai” városismereti vetélkedőről?

A vetélkedő első részében hat alkalommal 13+1 kérdéses totó jelenik meg a Győr+ Hetilapban kéthetente. A kitöltött feladatot a diákoknak fotó formájában, vagy szkennelve a pnmargo@mvbmk.gyor.hu címre kell beküldeniük.

A vetélkedő 2. része az elődöntő: különböző belvárosi helyszíneket kell majd felkeresni menetlevél segítségével, izgalmas, felfedező, önálló feladatok várnak a csapatokra. A döntőbe a legügyesebb tíz csapat kerülhet be.

A 750 éves Győr tiszteletére a vetélkedő két fordulójába idén a diákok mellett idén a játékos kedvű győriek is bekapcsolódhatnak!

Nekik az első részben a kitöltött tesztlapokat a Győr+ Média szerkesztőségébe kell beküldeniük: 9023 Győr, Kodály Z. 32/A, vagy az arrabona@gyorplusz.hu e-mail-címre.

Azok közül, akik az összes totót helyesen töltik ki, három szerencsés olvasó ajándékcsomagot nyer.

A második részben belvárosi, felfedező rejtvénysétán vehetnek részt az érdeklődők. Menetlevél segítségével megadott útvonalat kell majd bejárni, a kitöltött füzeteket a Győri Látogatóközpontban elhelyezett „Arrabona évszázadai 750” gyűjtőládikába kell bedobni május 14–június 14. között.

A résztvevők közül három játékos jutalomban részesül. A menetleveleket május 14-től lehet beszerezni a művelődési házakban, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Herman Ottó utcai és Baross úti épületében, a Baross úti Látogatóközpontban és a Győr+Média szerkesztőségében.

🙂 🙂 !! A tudnivalók után pedig MÁR MUTATJUK IS A SORRENDBEN IMMÁR A HATODIK TOTÓT! A heti téma: Élmények Győrben! Nagy felbontáshoz, letöltéshez, és nyomtatáshoz katt az alábbi képre!! 🙂 🙂