Címke: Városi Diákfórum
Hirdetés
Győr+ 2022.09.30.

Tisztújítást tartott a Városi Diákfórum

Csütörtök délután tartotta tisztújító ülését a Városi Diákfórum. Összesen 15-en szavazhattak az új elnökre, alelnök, kommunikációs alelnökre és jegyzőre.

Kárpát Zsolt 2022.05.25.

Lebontották a Honvéd ligeti májusfát

Eddig tartott, szerdán, ünnepélyes keretek között lebontották a korábban, a Honvéd ligetben felállított májusfát. A Városi Diák Fórum kezdeményezésére, a polgármester és az alpolgármester részvételével, még április végén állítottak májusfát a Révai Miklós Gimnáziummal szemben lévő, zöld területre.

Szakács Éva 2021.12.21.

Sikeres volt a cipősdoboz akció

A Városi Diákfórum által életre hívott cipősdoboz gyűjtőakció sikerét jelzi, hogy a hirdetésre közel 200 darab csomag gyűlt össze.

Németh Boglárka 2021.11.30.

Városvezetőkkel tárgyalt a VDF új vezetősége

Dr. Dézsi Csaba András, polgármester és Radnóti Ákos, alpolgármester a Városházán fogadta a Városi Diákfórum új elnökségének tagjait, akik az utóbbi hónapok történéseiről és a jövőben tervekről beszélgettek a város vezetőkkel. A fiatalokat Herold Emese, ifjúsági referens is elkísérte, aki sokat segíti az ifjú szervezet munkáját.

Győr+ 2021.11.22.

Mozgalmas az ősz a VDF-esekkel

A szeptemberi tisztújítás óta is töretlen a Városi Diákfórum Győr munkakedve, az elmúlt időszakban is több programon találkozhattunk velünk.

Pécskai István 2021.10.22.

Díjazták fiatal munkatársunkat

Komoly elismerésben részesült Vig Norbert, a Győr+ Média fiatal fotósa. Munkatársunk nyerte a Győr750 Ifjúsági Fotópályázatot. Norbi rendkívül büszkén vette át a fődíjat Radnóti Ákos alpolgármestertől.

Németh Boglárka 2021.09.16.

Új elnököt választott a Városi Diákfórum

Csütörtök délután tartotta tisztújító ülését a Városi Diákfórum. Összesen 17-en szavazhattak az elnökre, alelnökökre, kommunikációs munkatársakra, jegyzőre és mentorokra.

Városi Diákfórum 2021.08.14.

Nyáron is aktív a Városi Diákfórum

Táborozás, tréningek, csapatépítők, segítkezés egy ifjúsági fesztivál szervezésében – ezek azok, amikre a VDF tagjai már régóta készültek.

Hirdetés