Címke: Városi Diákfórum
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.01.28.

QR-kód vadászat a belvárosban

A Győri Városi Diákfórum első alkalommal rendezett úgynevezett QR kódos kihívást középiskolások számára.

Németh Boglárka 2022.12.07.

Beszélgess a Polgármesterrel!  

Dr. Dézsi Csaba András mindig is nyitott volt a fiatalok véleményére és szeretné őket aktívan bevonni azokba a győri ügyekbe, melyek őket is érintik. Szerda délután közel 20 középiskolás fiatal érkezett a Városháza dísztermébe, akik kérdéseket tehettek fel a város első emberének.

Győr+ 2022.09.30.

Tisztújítást tartott a Városi Diákfórum

Csütörtök délután tartotta tisztújító ülését a Városi Diákfórum. Összesen 15-en szavazhattak az új elnökre, alelnök, kommunikációs alelnökre és jegyzőre.

Kárpát Zsolt 2022.05.25.

Lebontották a Honvéd ligeti májusfát

Eddig tartott, szerdán, ünnepélyes keretek között lebontották a korábban, a Honvéd ligetben felállított májusfát. A Városi Diák Fórum kezdeményezésére, a polgármester és az alpolgármester részvételével, még április végén állítottak májusfát a Révai Miklós Gimnáziummal szemben lévő, zöld területre.

Szakács Éva 2021.12.21.

Sikeres volt a cipősdoboz akció

A Városi Diákfórum által életre hívott cipősdoboz gyűjtőakció sikerét jelzi, hogy a hirdetésre közel 200 darab csomag gyűlt össze.

Németh Boglárka 2021.11.30.

Városvezetőkkel tárgyalt a VDF új vezetősége

Dr. Dézsi Csaba András, polgármester és Radnóti Ákos, alpolgármester a Városházán fogadta a Városi Diákfórum új elnökségének tagjait, akik az utóbbi hónapok történéseiről és a jövőben tervekről beszélgettek a város vezetőkkel. A fiatalokat Herold Emese, ifjúsági referens is elkísérte, aki sokat segíti az ifjú szervezet munkáját.

Győr+ 2021.11.22.

Mozgalmas az ősz a VDF-esekkel

A szeptemberi tisztújítás óta is töretlen a Városi Diákfórum Győr munkakedve, az elmúlt időszakban is több programon találkozhattunk velünk.

Pécskai István 2021.10.22.

Díjazták fiatal munkatársunkat

Komoly elismerésben részesült Vig Norbert, a Győr+ Média fiatal fotósa. Munkatársunk nyerte a Győr750 Ifjúsági Fotópályázatot. Norbi rendkívül büszkén vette át a fődíjat Radnóti Ákos alpolgármestertől.

Hirdetés