Hirdetés
Címke: városháza
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2021.10.01.

A Városházán köszöntötték a szépkorúakat

Győr Idősügyi Tanácsa az Idősek Világnapja alkalmából rendezett ünnepséget a Városháza dísztermében. Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az Idősek Világnapjává, azóta Magyarországon és Győrben is megünnepeljük a nyugdíjasokat. A már hagyományos eseményen 25 szépkorú részesült elismerésben, a nyugdíjas mozgalmat segítő aktív tevékenységéért.

Ficsór Dávid 2021.09.30.

Polgármesteri elismerés a sikeres sportolóknak

Kiváló eredményeket elért sportolókat fogadott csütörtökön, a Városházán Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester.

Győr+ 2021.09.28.

Vita nélkül zajlott a közgyűlés

Ismét összeül a győri közgyűlés szeptember 28-án kedden, délelőtt 10 órakor. A napirendi pontok között szerepel az építkezésekről szóló változtatási tilalmi javaslat, de szó lesz a város klímastratégiájáról és a Győri Nemzeti Színház is terítékre kerül.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.23.

Győrben a siker munkára épül

A tokiói olimpián résztvevő győri olimpikonokat, edzőiket és sportvezetőiket köszöntötte Dr. Dézsi Csaba András polgármester. A győzelem rendkívül sok munkát igényel, véletlenül nem lehet kijutni az olimpiára és nem lehet helyezéseket, érmeket nyerni – emelte ki beszédében a városvezető.

Garamvölgyi Imre 2021.08.23.

Dr. Bakonyi Bernadett az új aljegyző

Dr. Bakonyi Bernadett aljegyzői pályázatát fogadta el a győri városvezető, így mostantól ő lesz dr. Lipovits Szilárd legfőbb segítője. A pályázat kiírására dr. Csörgits Lajos lemondása miatt került sor. Az új aljegyző 2008 óta dolgozik a városházán.

Győr+ 2021.07.23.

Pótolják a győri városháza harangjait

A hírről dr. Dézsi Csaba András polgármester számolt be hivatalos közösségi oldalán, ahol érdekes részleteket és fotókat is megosztott az eseményről.

Győr+ 2021.06.30.

A GYHG-ról vitáztak a közgyűlésen

A járványhelyzet miatt hosszú ideig nem lehetett közgyűléseket tartani, a mostani lesz az első Győrben a korlátozások feloldása után.

Kárpát Zsolt 2021.05.07.

Novemberben rendezik meg a lengyel komolyzenei fesztivált

Novemberben orosz, cseh, szlovák, lengyel és magyar résztvevőkkel rendezik meg Győrben 15. Lengyel Nemzetközi komolyzenei fesztivált. A három napos fesztivál házigazdája idén is a Liszt Ferenc Zeneművészeti Iskola és a Győri Önkormányzat lesz. A programsorozat egyben zenei verseny, ahol a növedékek megmutathatják tehetségüket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat