Címke: városháza
Hirdetés
Mireider Máté 2023.12.19.

Új alpolgármesterrel és támogatásokkal zárták az idei évet

December 19-én az idei évben utoljára ült össze a győri közgyűlés. Az előzetesen kiküldött napirendi pontok mellett Radnóti Ákos alpolgármesteri lemondása is témát szolgáltatott, azonban a képviselők rengeteg támogatás ügyében is döntöttek. Ismét bizalmat szavaztak a GYHG-t eddig is vezető Nagy Csabának.

Győr+ 2023.11.28.

Útfelújításokról és az ipari park bővítéséről szólt nagyrészt a közmeghallgatás

A november 28-ai közgyűlés után közmeghallgatást is tartottak a győri városházán. A Díszterem teljesen megtelt, sőt, még a városháza aulájában is várakoztak lakosok, akkora volt az érdeklődés. A felvetett problémák nagyrészt két téma köré csoportosultak: különböző útfelújítások, illetve az Ipari Park bővítésével kapcsolatos aggályok merültek fel.

Győr+ 2023.11.14.

Fontosak a szűrővizsgálatok

Egészségügyi szűrőnapot tartottak kedden, a győri városházán. A programot a WHO Egészséges Városok Programiroda szervezte a hivatal munkatársai részére. A programon szívelégtelenség, vérnyomás-, vércukor-, koleszterin és PSA mérésre volt lehetőség, és egy dietetikus is a résztvevők rendelkezésére állt.

Győr+ 2023.10.31.

Egyre több győri lakos veheti igénybe a kedvezményes parkolóbérletet

Október utolsó napján ismét összeült a győri közgyűlés. Változott a parkolási rendelet, több lakos igényelheti a kedvezményes parkolóbérleteket az úgynevezett lakótelepi övezetekben. Új utcanevekről, és Győr izraeli testvérvárosának megsegítéségről is döntöttek a képviselők.

Mireider Máté 2023.09.26.

Klímavédelmi akciótervet és nagyösszegű sporttámogatásokat szavaztak meg

A nyári szünet után szeptember 26-án ismét közgyűlést tartottak a győri városházán. Összesen 19 napirendi pontot tárgyaltak a képviselők. Ösztöndíj-programról, támogatásokról is döntöttek a városvezetők, tárgyalták Győr klímavédelmi akciótervét, és rengeteg sportegyesület támogatását is megszavazták.

Hirdetés