Címke: vállalkozás
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.12.06.

Magyar Vállalkozók Napja

A napokban már huszonnegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Vállalkozók Napja ünnepséget Budapesten.

MTI 2023.12.02.

Rezsicsökkentéssel kedvez a vállalkozóknak a kormány: jön a 10 eurós energiaár-csökkentés

A vállalkozókat érintő rezsicsökkentésről döntött a kormány. Orbán Viktor a Magyar Vállalkozók Napján elmondott beszédében jelentette be, hogy 10 eurós csökkentést hajtanak végre a vállalati energiaáraknál. A részleteket később hozzák nyilvánosságra, de elemzői várakozások szerint az ipari villamosenergia egységára csökkenhet majd ennyivel, vagyis nagyjából 3800 forinttal.

J. Kovács Andrea 2023.11.30.

Évértékelő az Ipartestületben

Évértékelő ünnepséget tartott a Győri Ipartestület. A Zöldfa étteremben rendezett eseményre a tagságon kívül ellátogatott dr. Dézsi Csaba András polgármester, Dr. Pető Péter, a vármegyei közgyűlés alelnöke, valamint a térség több kistelepülésének polgármestere.

Győr+ 2023.11.29.

Népszerű a kamarai védjegy

Minden eddiginél több, összesen 107 cég nyerte el 2024-re a „Kamara által ajánlott vállalkozás” tanúsítványt. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara védjegyprogramjának egyik ötletgazdája szerint van igény a vállalkozók részéről a tanúsítványra, évről-évre egyre többen pályáznak a címre.

Győr+ 2023.11.17.

Kisalföldi Presztízs-Díj: az Audi Hungaria „Az év vállalkozása

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara idén az AUDI HUNGARIA Zrt.-t tüntette ki a Kisalföldi Presztízs Díjjal „Az év vállalkozása” kategóriában. A díjról a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara válogatott tagjaiból álló kuratórium döntött az Audi Hungaria több mint három évtizede tartó gazdasági teljesítményének elismerésére. A díjat az Audi Hungaria nevében Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja vette át.

Havassy Anna Katalin 2023.07.15.

Még az álmait is bepanírozza a fiatal győri szakács

Ha a szívünkre tesszük a kezünk, akkor ugye, hogy bevalljuk, hogy nem lehet rántotthús nélkül élni?! Nos, ezt vallja Varga Gergely is, aki a belvárosi Panír Bisztró tulajdonosa és szakácsa. Őszinte, céltudatos és hisz a minőségi magyar konyha erejében. Vele beszélgettünk álmokról, panírról, olajról, rántott húsokról és a minőségi vendéglátásról.

Győr+ 2023.06.19.

Hosszú távú partnerségre törekszik az egyetem és az MPH Zrt.

A győri Széchenyi István Egyetem szoros együttműködésre törekszik a gazdasági szféra szereplőivel. Erre példa a Management Partners Holding Zrt.-vel meglévő, az új innovációk megvalósítására, kutatás-fejlesztésekre, valamint a képzésekre kiterjedő partnerség is. A magyar tulajdonú vállalkozás hosszú távú kapcsolatban gondolkozik, amelynek a hallgatók is nyertesei lehetnek.

Szöveg és fotó: Ficsór Dávid 2023.06.05.

Ideathon 5.0: ötödjére nyitott meg az „ötletbörze”

Már az ötödik Ideathont rendezték meg pénteken a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A három napos interaktív esemény egy ötletverseny, mely során közösen kiválasztott témákon dolgoznak a versenyzők csapatokban.

Nagy Roland 2023.05.30.

Újra Győr lesz a startup világ közepe

A győri startup élet alfája és omegája a Start IT up Egyesület, amelynek célja, hogy a helyi vállalkozók és vállalkozni vágyók támogatásával a jövő generációja is megtalálja a számításait, és megvalósíthassa az ötleteit.

Ficsór Dávid 2023.05.25.

Nagy kihívás előtt a cégek, kibertérből támadnak a csalók

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága 2023. májusában egy többállomásos rendezvénysorozatot indított, amely során a kiemelt gazdasági szereplők vezetői számára kívánja bemutatni a vállalatokat érintő aktuális kiberbiztonsági fenyegetéseket, valamint a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről szóló új törvény tervezetét.

Hirdetés