Címke: vállalkozás
Hirdetés
Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2024.05.07.

Különleges kurzus a kamarától

Újabb egyedi kurzust teljesítettek a Széchenyi István Egyetem azon hallgatói, akik felvették a „Kamara a vállalkozásokért” tantárgyat. A profitorientált, vállalkozói ismereteket nyújtó képzés félévzáró előadásán a fiatalok prezentálták projektjeiket a mentorok, előadók és tárgyfelelősök előtt, a hallgatók munkáját pedig oklevéllel ismerték el a campus és a kamara képviselői.

Győr+ 2024.04.19.

Gépészet a gyakorlatban: közösséget is épített az egyetem konferenciája

Vegyél különböző egyetemekről érkező hallgatókat, sorsold őket vegyes csapatokba, adj megoldást három nap alatt egy ipari vállalatok által adott feladatokra és prezentáld azt oktatókból álló zsűri előtt – erről szólt a Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája a győri Széchenyi István Egyetemen.

Földvári Gabriella 2024.04.15.

Viktória és Annamária: Életünk az alkotás

Görcsné dr. Muzsai Viktória egyetemi docens 15 évig dolgozott a felsőoktatásban, fotós, Görcs Annamária a Gimex-H Kft. ügyvezetője, író, mindketten a cég társtulajdonosai, Viktória a társadalmi kapcsolatok felelőse. A két tehetséges és sikeres hölggyel Ihász Anna beszélgetett a napokban az Essencia Élmény Központban.

Venesz Klaudia 2024.02.27.

Megalakult a Női Vállalkozókért Egyesület

Támogató egyesületet hozott létre tíz lelkes nő Győrben, hogy segítse a kezdő vállalkozó hölgyeket céljaik elérésében. Az alapítók foglalkozásukban számos olyan területet lefednek, amivel találkozhatunk az önállósodás rögös útján.

Herkely Ákos 2024.02.07.

Elismertek és partnerek a piacon

Imre Péter, a Famex Tools Kft. ügyvezető tulajdonosa és Bognár Máté, műszaki vezető beszéltek a cég sikereinek miértjéről, a városhoz, egyetemhez, alvállalkozókhoz, megrendelőkhöz fűződő ideális partneri viszonyról a Mélyvízben kedden este.

Győr+ 2024.01.30.

Az egyik meghatározó hazai LED-forgalmazó céget építette fel a SZE egykori hallgatója

A győri Széchenyi István Egyetem egykori villamosmérnök-hallgatója, Szórádi Bence nem mindennapi utat járt be: 19 évesen, tanulmányaival párhuzamosan beindította vállalkozását, és meg sem állt azóta. A sikeres üzletember mindössze 24 évesen nyerte el az Év fiatal vállalkozója díjat, majd hamarosan a Forbes címlapján szerepelt, mindössze egy hónappal szakdolgozatvédését követően. Egyedülálló karrierútja sokak számára példa lehet.

Szigeti Sándor 2024.01.21.

Zalából a Prima-gáláig: év vállalkozója címet vehetett át Miklósy Lajos

Sikeres üzletember, a győri sport támogatója, több alapítvány aktív vezetője, aki otthonról hozta magával a színház és a kultúra szeretetét. A vármegyei Prima-gálán az év vállalkozója címet vehette át Miklósy Lajos, a győri Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezető igazgatója.

Szigeti Sándor 2024.01.13.

Némi szerencse és sok bátorság is kell a sikerhez

Családi vállalkozóként lett rendkívül sikeres, s bár tavaly hivatalosan is nyugdíjba vonult, ma is mindennap bejár szeretett cégéhez. Az Országos Év Vállalkozója kitüntető elismerést decemberben a budapesti Prima Primissima gálán vehette át Szórádi László, a győri Cső-Lavina Kft. alapító tulajdonosa.

Zombai-Kovács Ákos 2023.12.06.

Magyar Vállalkozók Napja

A napokban már huszonnegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Vállalkozók Napja ünnepséget Budapesten.

MTI 2023.12.02.

Rezsicsökkentéssel kedvez a vállalkozóknak a kormány: jön a 10 eurós energiaár-csökkentés

A vállalkozókat érintő rezsicsökkentésről döntött a kormány. Orbán Viktor a Magyar Vállalkozók Napján elmondott beszédében jelentette be, hogy 10 eurós csökkentést hajtanak végre a vállalati energiaáraknál. A részleteket később hozzák nyilvánosságra, de elemzői várakozások szerint az ipari villamosenergia egységára csökkenhet majd ennyivel, vagyis nagyjából 3800 forinttal.

Hirdetés