Címke: Valentin nap
Hirdetés
Győr+ 2024.02.14.

Virágot a virágnak

Idén is sokan ünneplik a Valentin-napot Magyarországon, de továbbra is elsősorban az angolszász nyelvterületeken népszerű az ünnep. A szerelmesek ezen a napon meglepik egymást, a férfiak leggyakrabban virággal ajándékozzák meg párjukat.

Ficsór Dávid 2023.02.14.

Szerelem és más drogok

A szerelem szárnyakat ad. Mindig ugyanúgy indul: rózsaszín köd, pillangók a gyomorban, folyamatos álmodozás. A valóság cseppfolyóssá válik, a miértekre nem sikerül észszerű válaszokat adni, és minden kicsit olyan, mintha az ember valami tudatmódosító szer hatása alatt állna.

Havassy Anna Katalin 2023.02.14.

Harminc éve a szeretet tartja össze Nárciszt és Pétert

Hosszú párkapcsolatokról, házasságokról, amelyek kiállták az idő próbáját, napjainkban egyre kevesebbet hallani. A változó világ mindenhová bekúszik, lépést tartani sem könnyű vele. Ahogy kompromisszumokat kötni, megbocsájtani sem. A szeretet azonban szinte mindenre megoldást nyújt. Legalábbis ezt vallja Vargáné Salakta Nárcisz és Varga Péter, akik éppen idén alkotnak harminc éve egy párt.

Németh Boglárka 2023.02.13.

Hódít a szerelmesek napja

Kedden támad Cupido, azaz február 14-én ismét a szerelmet és szerelmeseket ünnepeljük. Bálint és Valentin névnapján a legtöbb pár életébe még több romantika költözik. Egyesek imádják ezt az alkalmat, mások egyenesen irtóznak tőle. A Győr+ Média munkatársainak és az utca emberének is mást-mást jelent február 14-e. Egy biztos: ha valakinek nincs ötlete, mivel lepje meg kedvesét annak a Győr+ Rádió tud segíteni!

Kárpát Zsolt 2022.02.14.

Győrben is sokan „Valentin napoznak”

Egyre népszerűbb Magyarországon a Valentin-nap. A szerelmesek ünnepén sokan vásárolnak ékszert, ajándékoznak utazást vagy mennek étterembe, de továbbra is legtöbben virágot választanak kedvesüknek. Az egyik győri virágüzletben időben felkészültek a hétfői nagy rohamra, sőt már a hétvégén érezhető volt a forgalomnövekedésre.

J. Kovács Andrea 2022.02.14.

Ki volt Szent Valentin?

Szent Valentin, azaz Szent Bálint a III. században élt. Krisztus papja volt, aki nagy tiszteletnek örvendett hívei körében.

Földvári Gabriella 2022.02.13.

Szerető Szívek Padja

Érdemes ebben a szép tavaszi időben Gönyűre kirándulni, sétálni a Duna-parton, ahol egy érdekes meglepetés is várja a helyieket és a látogatókat.

Hirdetés