Hódít a szerelmesek napja

Németh Boglárka Győr+ TV
2023.02.13. 13:33

Kedden támad Cupido, azaz február 14-én ismét a szerelmet és szerelmeseket ünnepeljük. Bálint és Valentin névnapján a legtöbb pár életébe még több romantika költözik. Egyesek imádják ezt az alkalmat, mások egyenesen irtóznak tőle. A Győr+ Média munkatársainak és az utca emberének is mást-mást jelent február 14-e. Egy biztos: ha valakinek nincs ötlete, mivel lepje meg kedvesét annak a Győr+ Rádió tud segíteni!

Piros csomagolás, vörös rózsa, lufiszívek és “szeretlek!” feliratok. Az egyik forgalmas győri virágüzlet már felkészült a szerelmes férfiak fogadására, hiszen az erősebbik nem képviselői gyakran a virágok mellett döntenek ezen a napon.

Az urak közül van, aki már előre gondolkodik, de akik az utolsó pillanatra hagynák az ajándékozást, azt a Győr+ Rádió idén is ki tudja húzni a csávából. “A hallgatóink mindig nagyon várják azokat az alkalmakat, amikor játszhatunk, úgyhogy most két napos lesz nálunk a Valentin Nap. Reggel 8 és délután 5 óra között minden órában lehet kérni zenéket, a dalkérők között pedig sorsolunk egy páros vacsorautalványt és mozijegyet, úgyhogy a randit így kipipálhatjuk. Akik pedig kérnek tőlünk zenét 14-én, azoknak a neve bekerül egy kalapba és 15-én sorsolunk közöttük egy wellness hétvégét, sőt, még az eljutásról is gondoskodunk, hiszen a kocsit is mi adjuk hozzá” – fejtette ki Bajzát Zsuzsi, a Győr+ Rádió műsorvezetője. 

“Nagyon nagy rohamra számítunk, a Valentin Nap slágere elsősorban a vörös rózsa, de minden más virág is fogy. A rózsa önmagában nagyon szép virág, akár önállóan, csokorban, díszítve szívecskékkel, bárhogyan lehet vinni. Bármilyen megrendelést elkészítünk, a virágboxok is nagyon népszerűek, ilyenkor szív alakúakat is csinálunk, de általában ezeket is vörös rózsákból rakjuk össze. A Valentin napos kitűzők is nagyon mennek, a szeretlek feliratok, valamint a kis lufik is. Ezekből már sok rendelésünk van, illetve szívecskés papírokkal díszítjük a csokrokat is” – számolt be a Győr+ Médiának Fekete Annamária, a Margaréta Virágüzlet vezetője. 

A Győr+ dolgozói között is eltérőek a vélemények a szerelmesek ünnepéről, ha kíváncsiak rá, akkor nézzék meg erről készült híradós anyagunkat, melyből az is kiderül, hogyan viszonyul az utca embere a Valentin Naphoz. 

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka