Címke: választás 2022
Hirdetés
MTI 2022.04.04.

Minden helyi és nemzetközi szabványnak megfeleltek a választások

Valamennyi helyi és nemzetközi szabványnak, a választásokra vonatkozó alapelveknek megfeleltek a vasárnapi magyarországi parlamenti választások és a népszavazás. Az általános, közvetlen, titkos, szabad és egyenlő szavazás biztosított volt - állapította meg egy nemzetközi megfigyelő misszió az MTI-hez hétfőn eljuttatott jelentésében. A megfigyelők ugyanakkor aggodalmukat is kifejezték a Fidesz honlapját ért hackertámadás, valamint az ellenzéki SMS-kampány miatt.

MTI 2022.04.04.

Elemzők: történelmi győzelmet aratott a Fidesz-KDNP

Történelmi győzelemként értékelték az Orbán Viktor kormányfő vezette Fidesz-KDNP által a vasárnapi országgyűlési választásokon elért eredményt a Nézőpont Intézet által szervezett hétfői budapesti rendezvény meghívott elemzői, akik szerint egy "kormányerősítő, ellenzékváltó" szavazáson vagyunk túl, amely valójában a miniszterelnök-választásról szólt.

Győr+ 2022.04.04.

Egyetértésben előre – vendégeink voltak a győztes győri képviselők

Vasárnapi elsöprő győzelmük után, hétfőn délelőtt már a Győr+ Rádióban vendégeskedtek a győri országgyűlési képviselők, Kara Ákos és Simon Róbert Balázs. A politikusok megköszönték a szavazók bizalmát, egyúttal hangsúlyozták, hogy a jövőben is a városért és a térség fejlődéséért fognak tevékenykedni.

Győr+ 2022.04.04.

Alapjogokért Központ: egymás után negyedszerre győzött a Fidesz

A rendszerváltás utáni magyar demokrácia kiemelkedő eseményeként fog bevonulni a magyar politikatörténetbe 2022. április 3-a: 2010 óta zsinórban a negyedik parlamenti választáson győzött a Fidesz, így ismét Orbán Viktor alakíthat majd kormányt - írja az Alapjogokért Központ.

Győr+ 2022.04.03.

Fölényesen nyert Kara Ákos

Győr-Moson-Sopron megyében az országgyűlési képviselők választásán Győrben, a 2. számú választókerületben magabiztos győzelmet aratott a Fidesz-KDNP jelöltje, Kara Ákos. A képviselő tehát újabb négy évig folytathatja a munkáját a Parlamentben.

MTI 2022.04.03.

Mutatjuk a 11 órai részvételi adatokat

A választásra jogosultak 25,77 százaléka, 1 982 937 szavazó járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson délelőtt 11 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.

Hirdetés