Címke: uszoda
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.01.19.

Dr. Dézsi: ha közvetlenül kommunikálunk, megoldást találhatunk a problémákra!

Aktuális, Győrt érintő kérdésekből ezúttal sem volt hiány a polgármesteri viziten, csütörtökön ugyanis ismét rádiónk stúdiójába látogatott dr. Dézsi Csaba András. Az úszásoktatással kapcsolatban folytatott tárgyalás mellett a városvezető beszélt a Pannon-Víz helyzetéről, de a műsorban többször kiemelte a közvetlen kommunikáció, a lakossággal történő párbeszéd fontosságát.

Földvári Gabriella 2022.10.23.

Strandfürdő anno

A Győri Vízi Élménypark munkálatai tavaly januárban kezdődtek és várhatóan jövő nyáron birtokba is vehetik a létesítményt a látogatók. A Modern Városok Program keretében megvalósuló fejlesztés során egy modern, a győriek és az ide látogatók számára is vonzó élményfürdőt alakítanak ki, amelyhez Magyarország Kormánya 21,3 milliárd forintot biztosít.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.21.

Nincs megállás: az uszoda is megújul a Feketében

Nincs megállás a Fekete Iskolában, néhány hónappal a külső felújítás után most az uszoda szépül meg az intézményben. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő és dr. Dézsi Csaba András polgármester számoltak be a Győr+-nak. Félmilliárd forint, állami forrásból a medence, annak környezete, a gépészet és az öltözők is megújulnak, a munkák a tervek szerint február közepére készülnek el. Egy pénteki bejáráson Kara Ákos azt mondta, korábbi ígéretét teljesítette az iskola modernizálásával, de maradt még munka a következő ciklusra is, amikor belül is felújítanák a Feketét.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.06.

Ősszel már csobbanhatnak Pannonhalmán

Tulajdonképpen elkészült a pannonhalmi tanuszoda, már csak apró simítások vannak hátra a munkálatokból. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő és a kivitelező számoltak be a Győr+ Médiának.

Ficsór Dávid 2021.07.27.

Felújították a medencét

Kedden délelőtt átadták a nagyszabású fejlesztésen átesett 33 méteres medencét az Aqua Sportközpontban. Igaz maga a vízfelület már korábban is megvolt, most gépészeti felújítást, világításfejlesztést és a környéken lakók nyugalmának biztosítása érdekében hangszigetelési munkálatokat is végrehajtottak a csarnokon.

Hirdetés