Címke: uszoda
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.10.26.

Folytatódik az Úszó Nemzet Program, meghirdetik az olimpiai reménységek pályázatot!

Felújítások és pályázatok a fejlődő Győrért, a tehetséges gyermekekért – így lehetne összegezni az október végi vizitet, melyet a szokásokhoz hűen rádiónk stúdiójában tartott a polgármester. Dr. Dézsi Csaba András örömmel sorolta a megvalósult és még folyamatban lévő beruházásokat, melyek tovább gazdagítják 2023 legélhetőbb városát.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.31.

Sportosan a nyárvégi viziten: „Minden győri egyformán fontos!”

Sport, sport és még több sport. Jellemezhetnénk így is az utolsó nyári polgármesteri vizitet, melynek fő témáját az újonnan alakult egyesület, a klubélet fellendítése, valamint a sporthoz kapcsolódó beruházások adták. Dr. Dézsi Csaba András a Győr+ Rádióban úgy fogalmazott, sok tehetséges sportolóval büszkélkedhet városunk, Győrben pedig mindenki egyformán fontos!

P. Csapucha Adrienn 2023.05.25.

Dr. Dézsi: az a dolgom, hogy segítsem a győriek életét!

Az utolsó tavaszi vizitre érkezett a polgármester rádiónk stúdiójába, ahol a tőle megszokott őszinteséggel válaszolt a kérdésekre. Dr. Dézsi Csaba András vallja, hogy városvezetőként az az elsődleges feladata, hogy a győriek érdekeit képviselje, segítse az itt élők mindennapjait, ezért is fontos, hogy folyamatosan kommunikáljon a fiatalokkal és a idősekkel egyaránt.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.11.

Dr. Dézsi: soha nem kellemetlen, amikor a győriek érdekeit kell képviselni!

Parkolás, fejlesztések, állatvédelem – a többi között ezeket a témákat is érintette a városvezető a viziten, rádiónk stúdiójában csütörtökön. Dr. Dézsi Csaba András egy felmerült probléma kapcsán úgy fogalmazott: az soha nem kellemetlen, amikor bármilyen területen a győriek érdekeit kell képviselnie.

Győr+ 2023.03.28.

Száraz tónak nedves partján zenélnek a filharmonikusok

Április 1-jén, különleges bolondok napi koncertet ad az Aqua Sportközpontban a Győri Filharmonikus Zenekar. A nagyérdemű egy könnyed hangulatú, igazi show-műsorra számíthat, a zenei kínálatban komolyzenei gyöngyszemekkel, filmzenékkel és crossoverekkel készül a társulat - a részletekről Fűke Géza mesélt a Győr+ Rádióban.

P. Csapucha Adrienn 2023.01.19.

Dr. Dézsi: ha közvetlenül kommunikálunk, megoldást találhatunk a problémákra!

Aktuális, Győrt érintő kérdésekből ezúttal sem volt hiány a polgármesteri viziten, csütörtökön ugyanis ismét rádiónk stúdiójába látogatott dr. Dézsi Csaba András. Az úszásoktatással kapcsolatban folytatott tárgyalás mellett a városvezető beszélt a Pannon-Víz helyzetéről, de a műsorban többször kiemelte a közvetlen kommunikáció, a lakossággal történő párbeszéd fontosságát.

Földvári Gabriella 2022.10.23.

Strandfürdő anno

A Győri Vízi Élménypark munkálatai tavaly januárban kezdődtek és várhatóan jövő nyáron birtokba is vehetik a létesítményt a látogatók. A Modern Városok Program keretében megvalósuló fejlesztés során egy modern, a győriek és az ide látogatók számára is vonzó élményfürdőt alakítanak ki, amelyhez Magyarország Kormánya 21,3 milliárd forintot biztosít.

Hirdetés