Címke: tüntetés
Hirdetés
Győr+ 2024.02.09.

Egyre hangosabbak az elégedetlen gazdák, Európa-szerte folytatódtak a tüntetések

Folytatódott a spanyol, olasz, francia és görög gazdák tüntetése. A termelők utakat, kikötőket zártak le, gumiabroncsokat égettek és bevonultak a városokba. Egyre hangosabban követelik, hogy a harmadik országokból érkező mezőgazdasági áru is ugyanolyan szigorú elbírálás alá essen, mint az övék, és tiltakoztak a szerintük túl bonyolult uniós szabályozás ellen is.

MTI 2024.01.11.

Tízezrek tüntettek az új lengyel kormány ellen

Több tízezren tüntettek csütörtök délután Varsóban Donald Tusk kormánya ellen. A megmozdulást a tavaly decemberig kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt kezdeményezte.

MTI 2023.12.25.

Rendőrök sérültek meg, tüntetőket állítottak elő Belgrádban

Legkevesebb 35 tiltakozót előállított a rendőrség a vasárnapi belgrádi tüntetés után, amelyet a baloldali ellenzék szervezett, mert úgy véli, a december 17-i választáson szavazatlopás és számos csalás történt. A tömegoszlatás közben két rendőr megsérült.

MTI 2023.07.02.

Svájcra is átterjedt a franciaországi erőszakhullám

A rendőri erőszak miatt kitört franciaországi zavargások elérték Svájcot is: a rendőrség vasárnapra virradóra hét embert tartóztatott le a francia határhoz közeli Lausanne városában - jelentette a Keystone-SDA hírügynökség.

Győrplusz 2023.03.20.

Színt vallott Pintér Bence LMP-s aktivista

Volt annak valami egészen különös bája, hogy az ipari park bővítése ellen hétfőn este tüntető győrszentivániak vezető aktivistái felvonultak a színpadra, és mindvégig a civil erőről és a civil összefogásról harsogtak. A háttérben pedig, kifeszített óriási transzparensen a rendezvényt szervező LMP népszerűsítette önmagát.

Győr+ 2022.12.05.

Tüntetők törtek be a kormányzat épületébe

Tüntetők törtek be hétfőn a mongóliai kormányzat épületébe és felgyújtották az ulánbátori főtéren álló fenyőt. Az akció résztvevői a főtérre vezető utakat is megkísérelték eltorlaszolni.

Hirdetés