Címke: Triatlon
Hirdetés
Nagy Roland 2022.10.31.

Ötödik lett a világbajnokságon a győri triatlonos

Weinhardt Anna tíz éve hobbiként kezdett el a triatlonozni, nem sokkal később már félmaratont és maratont futott, közben triatlonban is egyre komolyabb távokat teljesített remek időkkel. Anna alapította a Győri Triatlon Sportegyesületet 2017-ben. Féltávú ironman-vb-n már három éve is szerepelt, azóta pedig több magyar bajnoki címet is szerzett. Legnagyobb álma az volt, hogy kiharcolja a részvétel jogát a legismertebb és az egyik legkeményebb hosszú távú ironman-viadalon, a világbajnokságon, amelyet a kezdetek óta Hawaii-on rendeznek. Az már a csoda kategóriába tartozik, hogy a győri lány az ötödik helyen ért célba.

MTI 2022.08.09.

München lesz a kontinens sportfővárosa

Csütörtöktől jövő vasárnapig München ad otthont a második multisport Európa-bajnokságnak, melynek keretében kilenc olimpiai sportág kontinensviadalát rendezik meg egy helyen, nagyjából egy időben. A magyarok hét sportágban - asztaliteniszben, atlétikában, evezésben, kajak-kenuban, kerékpárban, tornában és triatlonban - lesznek érdekeltek.

MTI 2021.07.31.

A triatlon vegyesváltó a 11. helyen zárt

A Bragmayer Zsanett, Bicsák Bence, Kovács Zsófia, Tóth Tamás összeállítású csapat a 11. helyen zárta a triatlonosok vegyesváltó versenyszámát szombaton a tokiói olimpián.

Sándor Szigeti 2020.08.28.

Győri triatlon-sikerek a SporTolna Fesztiválon

A Győri Triatlon Sportegyesület (GYTSE) másfél éve alakult utánpótlás csapata mérettette meg magát a nagy múltra visszatekintő SporTolna Triatlon Fesztiválon, ahol igazi fesztivál-hangulat várta a versenyzőket.

Hirdetés