Címke: tréning
Hirdetés
Győr+ 2023.10.19.

Autogén tréning Győrben

A Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ mentális egészségfejlesztési tevékenységének keretében ingyenes, autogén tréning tanfolyamot indít Győrben október 25-ei kezdéssel, szerdánként 16.30-kor.

Győr+ 2023.02.16.

A hallgatók, oktatók készségeit fejleszti a Széchenyi-egyetem programja

A design thinking a tervezői gondolkodás átültetése különböző – üzleti, gazdasági, szervezeti, társadalmi – területekre, ahol a kreativitás és a problémamegoldó készség kerül előtérbe. A győri Széchenyi István Egyetem háromnapos Design Thinking Bootcamp elnevezésű rendezvényén oktatók és hallgatók bővítették ismereteiket és sajátították el a módszertan elemeit.

J. Kovács Andrea 2021.12.11.

Egyetlen fegyverük a szó

Konfliktuskezelő tréningre hívták a város pedagógusait a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikumba. A hatékony szakmai megoldást az országban elsőként dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezte.

hirdetés
Győr+ 2021.11.12.

„Csapatban könnyebb” – Csoportos edzésekkel is vár a Leier FIT-WELL Club

Szinte minden napszakban találunk kedvünkre való csoportos edzéseket Győr legújabb edzőtermének órarendjében. Igyekeztek minden vendég kedvében járni, hiszen vannak, akik munka előtt, míg mások a nap végén szeretik átmozgatni a testüket. ABS köredzés, HIIT funkcionális edzés, cardio workout – mutatjuk, melyikről mit érdemes tudnunk.

Hirdetés