Leier FIT-WELL Club

„Csapatban könnyebb” – Csoportos edzésekkel is vár a Leier FIT-WELL Club

Győr+
2021.11.12. 14:00
Hirdetés

Szinte minden napszakban találunk kedvünkre való csoportos edzéseket Győr legújabb edzőtermének órarendjében. Igyekeztek minden vendég kedvében járni, hiszen vannak, akik munka előtt, míg mások a nap végén szeretik átmozgatni a testüket. ABS köredzés, HIIT funkcionális edzés, cardio workout – mutatjuk, melyikről mit érdemes tudnunk.

Ahogy a Győr+ Média is beszámolt róla, november 6-án, szombaton nyílt meg Győr legújabb, legexkluzívabb edzőterme. Nagy sikert aratott az Opening Party a látogatók körében, erről bővebben Farkas Kinga, a Leier FIT-WELL Club marketingese mesélt:

Igazán fontos visszajelzés számunkra, hogy a napijeggyel érkezők bérlettel a kezükben indultak haza, hiszen annyira megtetszett nekik a FIT-WELL-élmény, hogy egy pillanatig sem hezitáltak a bérletvásárláson. Emellett, azt is szuper volt látni, ahogy összeállt a munkánk kerek egésszé, és beindult az edzőtermi élet. A kollégákról is sok pozitív visszajelzést kaptunk a vendégektől, akik főként a kedvességüket, segítőkészségüket emelték ki. Róluk azt is érdemes tudni, hogy nem a bevett, „kolosszus” termetű edzők/testépítők, hanem hétköznapi emberek, ami szintén nagyon szimpatikus a klubtagjainknak.

A csapat összeállítására tehát nagy hangsúlyt fektettek az előkészületek során. Fontos szempont volt például az is, hogy induló személyi edzőknek is lehetőséget biztosítsanak. A 14 fős csapatban így – a kezdőktől a húszéves tapasztalattal rendelkezőkig – sokféle hátterű edző megtalálható, s ők alkotnak egy összekovácsolt, mindig mosolygós, türelmes teamet.

Sokszínűségük abban is megmutatkozik, hogy van, aki a csoportos, van, aki az egyéni edzésekre fókuszál, némelyeknek a fogyasztás a szakterülete, míg mások a 40 pluszos korosztállyal foglalkoznak, sőt olyan is van, aki külföldről érkezett a csapatba, és nemzetközi tapasztalatát is kamatoztatni tudja – osztotta meg Farkas Kinga, aki a Covid kapcsán a következőkre emlékeztetett.

– Maximálisan odafigyelünk a higiénikus környezetre, és mindenhová fertőtlenítőket helyeztünk ki, s a vendégeket is arra bátorítjuk, hogy használják ezeket, minden egyéb óvintézkedés mellett.

Ahogy ígértük, a háromféle (60 perces) csoportos edzést is bemutatjuk cikkünkben. Tavasztól őszig, időjárás függvényében, ezeket a köredzéseket a szabadban, a tetőteraszon tartják meg. Míg a fenti részen nincsen létszám limit, addig a 160 m2-es beltéri részre, tehát a lent megvalósuló edzésekre maximum 15 főt várnak.

ABS köredzés

– Nehézségi szintje a funkcionális edzés jellege miatt olyan nehéz, amekkora intenzitással végezzük a gyakorlatokat. Az edzést mindenkinek ajánlom, nőknek-férfiaknak egyaránt! Ne félj, ha esetleg valamilyen sérülésed volt, csak tájékoztass engem és találunk mindig olyan gyakorlatokat, amiket te is tudsz végezni. A funkcionális edzés lényege, hogy néhány egyszerű eszköz és a saját testsúlyunk segítségével képesek vagyunk gépek nélkül „leedzeni” a teljes testünket – írja a Leier FIT-WELL Club honlapján Csombor Bence edző.

HIIT funkcionális edzés

– Az órát bármilyen edzettségi szinttel lehet látogatni és bármilyen korosztálynak ajánlom, mert mindenki a saját tempójában fogja tudni végezni a gyakorlatokat. Az edzés célja a teljes test átmozgatása. Egyetlen óra alatt fejlesztjük az állóképességet, erősítünk és mobilizálunk saját testsúllyal és különböző eszközökkel (TRX, fitball, kettlebell, medicinlabda, step pad, kézi súlyzók) – fogalmaz Süle Linda edző.

Cardio workout

– A kezdők saját testsúllyal dolgoznak, a haladók kisebb súlyokkal is edzhetnek már, de mindenkinek egyénre szabottan segítek a megfelelő módszer megtalálásában. Az edzés pörgős, intenzív, hatékony, zsírégető és egyben izomépítő is. Minden izom csoportot átmozgatunk. 8-10 állomásos köredzés, amelyben használni fogunk például koordinációs létrát, kettlebellt, kézi súlyokat, hajókötelet, medicinlabdát és sok minden mást. Minden korosztályt várok sok szeretettel – jegyzi meg Mészáros Anett edző.

(X)

Kapcsolódó témák: #edzőterem | #sport | #tréning |