Címke: tragédia
Hirdetés
Győr+ 2022.11.17.

Tragédia: agyvérzésben meghalt a focibíró

Agyvérzés következtében elhunyt Johan Hamel FIFA-licences játékvezető – közölte hivatalos csatornáin a francia élvonalbeli bírók szervezete (SAFE) szerdán. A rövid beszámoló szerint a 42 éves játékvezető előző nap edzés közben kapott agyvérzést.

Győr+ | Fotó: Bruck Crockett, Youtube 2022.11.13.

Tragédia a dallasi légi parádén – videó!

Nem hivatalos információk szerint legalább hat ember vesztette életét abban a balesetben, amely egy dallasi légi bemutatón történt szombaton. Két történelmi gép ütközött össze a levegőben.

MTI 2022.10.02.

Megkéseltek egy férfit és a kutyáját

Súlyosan megsérült egy férfi, akit megkéseltek vasárnapra virradó éjjel Csepelen; megszúrták a kutyáját is, az állat elpusztult - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

MTI 2022.10.02.

Több mint százan meghaltak egy indonéziai focimeccsen

Legalább 174-en meghaltak és százan megsérültek egy focimeccsen Indonéziában, miután a játék végén a szurkolók elözönlötték a pályát - közölte Emil Dardak, Kelet-Jáva kormányzóhelyettese vasárnap.

MTI 2022.06.10.

Meghalt a buszban felejtett kislány

Meghalt a buszban felejtett óvodás kislány pénteken a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán - közölte a Debreceni Egyetem (DE) sajtószolgálata péntek délután az MTI-vel.

MTI 2022.04.05.

Fotókon a mindszenti vonat-tragédia

Öt ember meghalt és több mint tíz megsérült a kedd reggeli mindszenti vasúti balesetben - értesült a helyszínen az MTI tudósítója. A mentők tájékoztatása szerint 13 embert kellett kórházba vinni.

MTI 2022.01.21.

Hableány-hajóbaleset: 4 milliárdra perlik a hajótársaságokat

Megkezdődött a dunai hajóbaleset károsultjai, valamint az áldozatok hozzátartozói által a balesetben részt vevő két hajót üzemeltető hajózási társaság ellen indított polgári per pénteken a Fővárosi Törvényszéken. A 78 felperes összesen több mint 4 milliárd forint sérelemdíjat vár a két hajózási társaságtól.

Győr+ 2021.11.02.

Fiatal focistáját gyászolja a DAC

18 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Nagy Adrián, a szlovák élvonalbeli DAC futballcsapatának utánpótlás-játékosa.

Hirdetés