Címke: tragédia
Hirdetés
MTI 2024.01.23.

Meghalt egy vizsgájára készülő egyetemi hallgató

A vizsgája előtti percekben öszeesett és meghalt egy hallgató a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának (PTE ÁJK) épületében kedden délelőtt - közölte a kar a honlapján.

Pécskai István 2024.01.16.

Halálos baleset a Dakar-ralin

Nyolc nappal a szaúd-arábiai Dakar-ralin elszenvedett hatalmas balesete után életét vesztette a spanyol motorversenyző, Carles Falcón, erről csapata, a TwinTrail Racing Team adott hírt.

Győr+ 2023.09.10.

Videón ahogy lezuhan egy repülőgép a börgöndi légi parádén, ketten meghaltak a balesetben – VIDEÓ!

A pilótán kívül még egy fő utazott azon a repülőn, mely lezuhant és földbe csapódott Börgöndön. A légi parádét a baleset következtében lefújták. Két ember életét nem lehetett megmenteni, egy 67 éves és egy 37 éves férfi hunyt el. Hárman (egy kislány, egy nő és egy férfi) súlyos égési sérüléseket szenvedtek, őket mentőhelikopterekkel viszik budapesti kórházakba.

MTI 2023.08.04.

Leszakadt egy gyalogoshíd Kárpátalján, egy ember meghalt

Egy Kijev megyei turista életét vesztette a rahói járási Tiszaborkút (Kvaszi) községben, amikor az egyik gyalogos függőhíd részben leszakadt, és három ember húsz méter magasból a Fekete-Tiszába zuhant - jelentette több hírportál a Kárpátaljai Megyei Katasztrófavédelmi Főosztály közleményére hivatkozva.

Pécskai István 2023.07.20.

Ma lenne 44 éves Fehér Miklós

Ma ünnepelné a 44. születésnapját Fehér Miklós, az ETO FC korábbi futballistája. A tragikus sorsú csatár 2004 januárjában, a Benfica portugál bajnoki mérkőzésén szerepelve vesztette életét.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.05.30.

Tragédia a hegyen, hegymászó szemmel

Talán nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd drámájáról. A tapasztalt hegymászó csúcstámadás közben veszítette életét, az okokat pedig nagyon sokan keresik. Vajon emberi mulasztás, vagy váratlan egészségügyi vészhelyzet állhat a tragédia hátterében? Erről is beszélgettünk kedden a Győr+ Reggeliben.

Győr+ 2023.03.31.

Győr: két kisgyermeket hagyott maga után a tizedikről kizuhant nő – élettársát letartóztatták

Egész Győrt megdöbbentette annak a nőnek a tragikus halála, aki csütörtökön zuhant ki egy Szent Imre úti társasház 10. emeletéről. A bíróság az esettel kapcsolatban pénteken elrendelte a vele egy háztartásban élő férfi letartóztatását, akit emberöléssel gyanúsítanak. Kiderült az is, a férfit korábban már elítélték erőszakos bűncselekmény miatt.

Hirdetés