Címke: torna
Hirdetés
Nagy Roland 2023.05.03.

Mészáros Krisztofer tornász a Spílerben

Következő epizódjához érkezett a Győr+ Média népszerű sportos podcastja, a Spíler. Nagy Roland ma esti vendége Mészáros Krisztofer, a kiváló győri tornász volt.

MTI 2023.04.11.

Döntőben a győri tornászok

Mészáros Krisztofer és Molnár Botond egyéni összetettben, míg Balázs Krisztián és Mészáros nyújtón jutott döntőbe az antalyai torna Európa-bajnokság keddi selejtezőjéből. A csapatversenyben a magyarok tizedik helyen zártak, ezzel részt vehetnek az őszi olimpiai kvalifikációs vb-n.

Szöveg és fotó: Győr+ Média 2023.03.17.

A Szilas borral ápolják Csollány Szilveszter emlékét

Tavaly januárban hunyt el Csollány Szilveszter olimpiai-, világ- és Európa-bajnok tornászklasszis. Sike Tamás borász számára különösen fájdalmas volt a legenda elvesztése, hiszen Csollány nemcsak a barátja, hanem a keresztfia is volt. A tornász emlékére született meg a Szilas bor, amellyel a sportoló régóta vágyott álmát valósították meg. Sike Tamásékat az emlékezés mellett a jótékonykodás is motiválta: a bor értékesítéséből befolyt összeggel ugyanis Csollány családját támogatják.

MTI 2022.10.09.

Mészáros Krisztofer triplázott

Mészáros Krisztofer talajon, lólengésben és ugrásban is győzött a tornászok szerenkénti országos bajnokságának vasárnapi versenynapján.

Pécskai István 2022.09.07.

A remeklő győri sportolókat köszöntötték

A világ- és Európa-bajnokságon eredményes győri sportolókat köszöntötték a Városházán. A kajak-kenusok, a tornászok, az úszók és a teniszezők is kiemelkedően szerepeltek az elmúlt időszakban.

MTI 2022.08.20.

Hatodik a férfi tornacsapat

Három győri tornásszal a soraiban 6. helyen zárt a müncheni Multisport Eb-n a magyar férfi tornacsapat.

Hirdetés