Címke: torna
Hirdetés
Szigeti Sándor 2022.01.25.

Röck Samu: „Soha nem felejtem el Csollány Szilvesztert”

Ahogy az egész ország, úgy a legendás győri tornászedző Röck Samu is egykori kiváló tanítványát, Csollány Szilvesztert gyászolja. Samu bácsi a Győr+ Médiának azt mondta: hosszú időbe telik majd, mire fel tudja dolgozni, hogy Szilas nincs többé.

Győr+ 2021.11.20.

Torna ob: Tomcsányi Benedek két szeren is győzött

A nőknél Szilágyi Nikolett nyerte az egyéni összetettet, a férfiaknál pedig Tomcsányi Benedek két szeren is győzött a tornászok mesterfokú bajnokságának szombati versenynapján, Győrben.

MTI 2021.11.19.

Taroltak a győriek férfi egyéni összetettben

Molnár Botond, a Győri AC tornásza nyerte a férfiak egyéni összetett versenyét a mesterfokú bajnokság pénteki versenynapján, a női csapatbajnokságban pedig a Dunaújvárosi KSE szerezte meg az aranyérmet.

Győr+ 2021.11.17.

Mesterfokú tornászbajnokságot rendeznek Győrben

November 19-21. között Győrben, az Olimpiai Sportparkban zárul a tornászok 2021-es hazai versenyszezonja, itt rendezik ugyanis a hölgyek számára a szuper csapatbajnokság második fordulóját, valamint a férfi-női Mesterfokú Bajnokságot, továbbá a fiú utánpótlás számára a Kismester elnevezésű megmérettetést.

Győr+ 2021.09.30.

Használjuk megelőzésre a gyógytornát!

Egyre többen sportolnak az elmúlt esztendőkben, ami a testet és a lelket is neveli. A sport többek között kitartásra nevel és célokat ad, de a bemelegítés hiánya, vagy akár a genetika sérüléseket eredményezhet. A sérülések kezelésében és a teljes felépülésben a gyógytornának is fontos szerep juthat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat