Címke: termelői vásár
Hirdetés
Szerző és fotó: Pulai Sarolta 2023.08.26.

Pezsgett a kastély kertje Ménfőcsanakon

Ugrálóvár, friss gyümölcsök és kézműves termékek sokasága várta a kilátogatókat a Bezerédj-kastély kertjében szombaton délelőtt. Újra Kézműves és Termelői piacot hirdettek Győr-Ménfőcsanakon.

Mireider Máté 2023.05.27.

Színes gyereknap, mozgalmas termelői vásár Ménfőcsanakon

Május utolsó hétvégéjén ismét termelői és kézműves vásárt tartottak Ménfőcsanakon, a Bezerédj-kastélyban. A kastély udvarán gyereknapi rendezvény várta a kilátogatókat, így mindenki megtalálhatta a kedvére való programot.

Győr+ 2023.04.20.

Egészség- és Termelői Piac Ménfőcsanakon

2023. április 29-én szombaton 9-12 óra között a Bezerédj-kastélynál (9012 Győr, Győri út 90.) Egészség-Piacot és Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői Piacot tartanak.

Havassy Anna Katalin 2023.04.01.

Tavaszi hangulatban, örömmel vásároztak a ménfőcsanakiak

A Kisalföldön a tavasz mindig szeles, ehhez már hozzászokhattunk. Viszont az esőfelhőket is elfújta a szellő, így igazán kellemes időben, jó hangulatban és örömmel vettek részt a látogatók a Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői Piacon. A kínálat érhetően a húsvét közeledtét is jelezte, s sokan szavaztak bizalmat a termelői finomságoknak és a kézműves termékeknek is.

Földvári Gabriella 2023.04.01.

Húsvétra hangolva

Harsogó színű piros retek, medvehagyma, spenót, pompás sárga, lila, kék virágok, beszélgető, kedves emberek - ez jellemezte szombaton reggel a Dunakapu téri piacot, ahol természetesen már a húsvétra készültek.

Zombai-Kovács Ákos 2023.03.30.

Húsvétváró programok a csanaki termelői piacon

Hétvégén ismét kézműves és termelői piac lesz Ménfőcsanakon, ahol ezúttal a közelgő húsvét jegyében zajlanak majd a kísérő programok. Erről a körzet önkormányzati képviselője, a helyi termelői piac megálmodója beszélt a Győr+ Médiának. Dr. Laczkovits-Takács Tímea kiemelte, a jól megszokott árusok mellett többek között húsvéti kézműves foglalkozás, tojásfestés, szatyorkészítés és tojásvadászat is várja majd szombat délelőtt az érdeklődőket. Sőt a piacon ezúttal kihelyezett fogadóórát is tart a képviselő.

Zombai-Kovács Ákos | Fotó: Vig Norbert 2022.11.23.

Még disznótor is lesz a szombati csanaki piacon

Egészen különlegesnek ígérkezik a kilencedik Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői Piac, erről számolt be a program ötletgazdája a Győr+ Médiának. Dr. Laczkovits-Takács Tímea kiemelte, szombaton a már megszokott színvonalas kínálat mellett, egy igazi, falusi disznótor is várja majd az érdeklődőket. A piacra érkezők végig követhetik a levágott állat feldolgozásának teljes menetét, közben pedig akár forralt bort kortyolgatva is hangolódhatnak az adventi időszakra. A karácsonyi időszakra készülőket szabadtéri zene is szórakoztatja.

Hirdetés