Címke: temetők
Hirdetés
Győr+ 2023.11.09.

Okostelefonnal is kereshetünk a sírhelyek között

A Győr-Szol Zrt. sírhelykereső információs pultot helyezett ki a temető bejáratánál. A készülék segítségével bármelyik sírhelyre rákereshetünk név, születési, illetve halálozási dátum alapján.

Győr-Szol Zrt. 2023.11.06.

Mutatjuk a temetők téli nyitvatartását

A Győr-Szol Zrt. közleményben hívta fel a figyelmet rá, hogy a győri temetők november 6-ától a téli nyitvatartás szerint várják az emlékezni érkezőket.

Győr+ 2023.10.29.

Előzzük meg a Halottak napi tüzeket

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak. Ahhoz, hogy méltó módon emlékezhessünk meg, előzzük meg a tüzet a temetőben és otthon is.

Győr+ 2023.10.01.

Értesítés sírhelyek lejáratáról

A Győr-Szol Zrt. értesíti a hozzátartozókat, hogy a győr-nádorvárosi, révfalui, Templom úti, Sugár úti, újvárosi, Malomsori és Koroncói úti köztemetőkben az 1998. december 31-ig megváltott sírhelyek 25 éves bérleti ideje 2023. december 31-én lejár.

Győr+ 2023.03.31.

Április 1-től nyári nyitvatartás a győri köztemetőkben

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a hozzátartozókat, hogy a Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők 2023. április 1-től, szombattól a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően minden nap egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.25.

Mindenszentek: koszorú, cserepes virág vagy csokor?

Közeledik Mindenszentek és Halottak Napja, a napokban sokan látogatnak ki a temetőkbe, országszerte. Ilyenkor a családok gyertyát gyújtanak és virágokkal emlékeznek elhunyt szeretteikre. Ahogy minden évben, ezúttal is nagy rohamra számítanak a virágüzletek, amelyek hatalmas kínálattal készülnek a kegyeleti ünnepekre. A tapasztalatok szerint ilyenkor a koszorú, a cserepes virág és a virágcsokor is népszerű, néhány éve pedig az úgynevezett sírtálakból is sok fogy. Híradónk a város egyik legnépszerűbb virágüzletében járt, hogy utánajárjunk, mivel díszítik elhunyt hozzátartozóik sírjait a győriek.

Havassy Anna Katalin 2022.10.20.

A városrendészek is vigyázzák az emlékezők biztonságát

Október közepétől egyre nagyobb a forgalom a virágboltoknál, a temetők környékén és a sírkertekben is. Az emberek már készülnek a halottak napjára, azonban sajnos a rossz szándékúak sem pihennek. A Városrendészet Győr járőrei is vigyázzák az emlékezők biztonságát.

Hirdetés