Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitvatartási rendjéről

Győr+ Fotó: Győr-Szol Zrt.
2023.05.25. 15:09

A Győr-Szol Zrt. hiba- és kárbejelentő vonala (96/50-50-55) minden naptári napon 0–24 órában hívható. Május 29-én a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Győrben a felszíni fizetőparkoló-hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű zónájának beállói május 28-án és 29-én díjmentesen használhatóak. A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

A győri vásárcsarnok május 28-án és 29-én zárva tart, május 27-én 6 és 14 óra között várja a vásárlókat. A Dunakapu téri piacon május 27-én 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

A Barátság Sportpark május 28-án rendes nyitvatartási rend szerint, míg május 29-én korlátozott nyitvatartással üzemel. Utóbbi napon a kiszolgáló létesítmény zárva lesz, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A Barátság Sportpark büféje folyamatosan működik, május 28-án és 29-én is 15 és 22 óra között várja vendégeit.

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően, 7 és 20 óra között látogathatóak.

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható bővebb információ.