Címke: táplálkozás
Hirdetés
Mihályi Orsi 2024.04.04.

Sport és anyaság kéz a kézben?

Molnár Sarolta a sokféle mozgásfajta közül most egy újabbat ízlelget és gyakorol. Élete egyik legcsodásabb időszakában van, ugyanis állapotos.

Győr+ 2024.03.20.

Sport és digitalizáció: egy újabb szuper együttműködés az egyetemmel

Kutatás-fejlesztési és oktatási együttműködési megállapodást kötött a győri Széchenyi István Egyetem a Pick Kézilabda Zrt.-vel és a Győri ETO-UNI FKC-vel. A partnerség keretében az intézmény a sport szolgálatába állítja a digitalizációt, és olyan adatalapú szolgáltatásokat fejleszt, amelyek hozzájárulnak a sportolók teljesítménynöveléséhez.

Mihályi Orsi 2024.01.24.

Életmódváltás Molnár Sacival

Hogyan kezdjünk bele egy életmódváltásba? Hogyan csináljuk jól? Miért adják fel sokan már az elején? Mi a titka hogy sikerüljön a kitűzött cél? Mi mindenre kell figyelnünk? Az elején a legfontosabb az alapos tervezés, és az, hogy apró lépésekkel haladjunk a céljaink felé.

Mihályi Orsi 2023.12.21.

Karácsonyi mértéktartás

Molnár Saroltával beszélgetettünk arról, hogyan próbáljunk meg karácsonykor is mértéket tartani.

Herkely Ákos 2023.12.04.

Egészség és energia

Marton-Tóth Eszter funkcionális táplálkozási és életmód mentor érkezett a Győr+ Rádió stúdiójába. A fiatal, kétgyermekes családanya jókedvűen mesélte el szakmájának misszió jellegét, a hozzá forduló emberek problémáit, általános kérdéseit.

Győr+ 2023.10.22.

Egészséges táplálkozással is megelőzhetők betegségek

Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás olyan tényező, amellyel számos krónikus vagy súlyos betegség megelőzhető, valamint vitathatatlan a szerepe a testi és lelki egészség, a jó szellemi és fizikai teljesítőképesség megőrzésében és az egészséges öregedésben is.

Győr+ 2023.10.13.

Az alultápláltság ellen küzdenek

Az Európai Dietetikus Szövetség ma tartott konferenciáján Magyarország is ünnepélyes csatlakozott ahhoz az európai kezdeményezéshez, ami a betegséggel összefüggő alultápláltság kiszűrését és az egészségügyi ellátórendszerben a megfelelő táplálkozási ellátás biztosítását tűzte zászlójára. Hazánk a huszadik európai országként vesz részt az alultápláltság társadalmi, egészségügyi és gazdasági terheinek csökkentését célzó projektben.

Földvári Gabriella 2023.10.13.

Együnk tojást!

Október második péntekén ünnepeljük a tojás világnapját. Legalább ezen a napon együnk tojásos ételeket!

Pécskai István 2023.10.05.

Az egészséges táplálkozásért kampányolnak

Csütörtöktől szombatig Győr ad otthont a Táplálkozástudományi Társaság éves vándorgyűlésének. A szervezetet 1967-ben alapították. Célja, hogy a társadalmat a helyes táplálkozás irányába terelje, hiszen ez az egészségünk alapja.

Hirdetés