Címke: támogatás
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.04.18.

Földingné Nagy Judit: nem volt kérdés, hogy vállaljam a nagykövetséget!

A Fuss a struccal! jótékonysági sportesemény mellé örömmel álltak ismert győriek is, a nagykövetek pedig kivétel nélkül vallják, hogy egy jó ügyhöz adni a nevüket számukra megtiszteltetés. Így vélekedik a 27 évig maratoni csúcstartó futóbajnok Földingné Nagy Judit is, aki csütörtökön a Juice-ban invitált mindenkit az április 27-ei rendezvényre.

Győr+ 2024.04.18.

Hatvanmillió forintos segítség a leégett hotelnek

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete. A jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, melyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség 60 millió forinttal járul hozzá.

J. Kovács Andrea 2024.04.10.

Újabb két klubban beszélgetett a polgármester

Nagyon sokan várták dr. Dézsi Csaba Andrást szerdán délelőtt a Győri Polgári Nyugdíjas Körben, a beszélgetősorozat újabb állomásán. Délután a kisebb létszámú Likócsi Barátok Nyugdíjas Klubban folytatódott a program.

Győr+ 2024.04.09.

Megújulva a szolgálatban

Huszonöt résztvevővel tartotta meg április 6-án idei első szakmai napját a Győri Egyházmegyei Karitász, melyre az egyházmegye plébániáin működő önkéntes csoportok vezetőit várta.

J. Kovács Andrea 2024.04.08.

Az Óvodai Barátok Körébe látogatott a polgármester

Az Óvodai Barátok Nyugdíjas Körének vendége volt hétfőn dr. Dézsi Csaba András. A „Beszélgess a polgármesterrel!” sorozatnak immár a néhány napja felavatott Nyugdíjas Klubok Háza adott otthont.

Mireider Máté 2024.04.07.

Pedagógusokat és diákokat támogat a kormány

Összesen négy éven át ível az a projekt, amelyben Magyarország több mint 200 milliárd forintot fordít arra, hogy minden, a közoktatásban tanuló diák és az őket tanító pedagógusok laptopokhoz jussanak. A programot a koronavírus-járvány okozta nehézségekre válaszul indította a kormány az Európai Unióval közösen.

MTI 2024.04.05.

Új otthonfelújítási korszerűsítési programot indít a kormány

Új otthonfelújítási programot indít a kormány 108 milliárd forint keretösszeggel az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére: egymillió forint önrész mellett maximálisan 6 millió forintos támogatás vehető igénybe, amelynek fele kamatmentes hitel, másik fele vissza nem térítendő támogatás - jelentette be az Energiaügyi Minisztérium energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkára pénteki sajtótájékoztatóján.

P. Csapucha Adrienn 2024.03.29.

A Műhely mecénása

Győr város polgármestere 3 millió forintot adományozott a Műhely folyóirat képviselőinek csütörtökön, a lap kiadásának támogatására. Az ezt jelképező emléktáblát dr. Horváth Nóra a kiadvány főszerkesztője vehette át a Városházán, ahol kiderült az is, hogy a Műhely egy izgalmas tematikus számmal jelentkezik, de a könyvkiadói tevékenység újraindításával egy új kötet megjelentetése is a tervek között szerepel.

Hirdetés