Hirdetés
Címke: támogatás
Hirdetés
Győr+ 2021.09.27.

Péntekig pályázhatnak még a zenészek a támogatásra

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából meghirdetett, 1,3 milliárd forintos pályázati csomagba tartozó felhívások a hazai és határon túli magyar előadók, könnyűzenei, világzenei és jazz együttesek, klubok, rendezvényhelyszínek, kiadók, zenei produkciós szervezetek, ügynökségek, zenei irodák, és technikai szakemberek támogatását célozzák. A pályázati felhívások szempontjait és célkitűzéseit a 2021 nyarán megalakult, kilencfős szakmai kollégiuma értékelte.

Győr+ 2021.07.21.

A “Versenytesco” vásárlói adták a legtöbb támogatást

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatának kilencedik fordulójában többek között gyermektáborokat, lovasterápiás fejlesztő foglalkozásokat és kerékpáros pihenőhely kialakítását is támogatja Győr-Moson-Sopron megyében. A helyi vásárlók a legtöbb voksot a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének Érezz velük elnevezésű pályázatára adták le, és ezzel a kezdeményezés a szavazók számát tekintve országosan is első helyen végzett. Az áruházlánc a szavazatok számának függvényében 400, 200, illetve 100 ezer forinttal járul hozzá a pályázatok megvalósításához.

Győr+ 2021.06.11.

A várostól kaptak támogatást a győri puha praclik

Egymillió forint támogatást kapott a várostól dr. Dézsi Csaba András polgármester közbenjárására a Győri Puha Praclik Egyesület - osztotta meg a hírt közösségi oldalán a cicás egyesület.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat