Hirdetés
Címke: támogatás
Hirdetés
MTI 2022.06.28.

Nő az önkormányzatok támogatása jövőre

Jövőre nem csökken, hanem 95 milliárd forinttal nő az önkormányzatok támogatása - mondta a pénzügyminiszter kedden Budapesten, miután a jövő évi költségvetésről tartott előadást a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) közgyűlésén.

Győr+ 2022.06.14.

Idén is támogatják az önkéntes mentőszervezeteket

Ebben az évben kétszáz önkéntes mentőszervezet jut pályázati támogatáshoz központi forrásból. Az erre vonatkozó döntést június 14-én hagyta jóvá a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója.

Pécskai István 2022.06.14.

Négy győri sportszervezetet támogat az Audi Hungaria

Új vizekre evez az Audi Hungaria! A vállalat a Győri Vízisport Egyesület Kajak-Kenu Szakosztályát, a Staféta Diáksport Egyesületet, az EMBERsÉG DSE-t és a Máltai Gondviselés Házát is támogatja a jövőben. A négykarikás cég az együttműködésekkel az élsport mellett a szabadidősportot és a fogyatékkal élők sportolását is segíti.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.31.

Győrben rendezik a kézilabda MEFOB döntőt

Idén egymást követően nyolcadik alkalommal nyerte el a Magyar Egyetemi– Főiskolai Bajnokság kézilabda döntőjének rendezési jogát a Széchenyi István Egyetem. A Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség felkérésére két helyszínen, az Egyetemi Edzőcsarnokban, illetve a Városi Egyetemi Csarnokban várják a szervezők izgalmas csatákra a vendég egyetemek hallgatóit június 7-8. között.

hirdetés
Megtakarítás Gyerekeknek 2022.05.16.

Biztos tud róla? Ilyen támogatásokat vehetnek igénybe a családok

A gyermeket nevelő családok hazánkban számos kedvezményre és vissza nem térítendő támogatásra jogosultak, amelyek közül vannak csak idén elérhető lehetőségek is. Megmutatjuk a legnépszerűbbeket és azokat is, amelyekről keveset hallani.

Kárpát Zsolt 2022.04.20.

Hetven milliárd forint támogatás vállalkozásoknak

Országosan összesen 70 milliárd, Győr-Moson-Sopron megyében pedig 3,64 milliárd forint keretösszeg áll a vállalkozók rendelkezésére, ami munkahelyi képzésre fordítható. A projekt nyitórendezvényét szerdán a megyei kormányhivatalban tartották meg, ahol elhangzott, a pályázatokat augusztus 31-ig nyújthatják be a vállalkozások. A támogatást meghirdető Innovációs és Technológiai Minisztérium célja, hogy növelje a hazai cégek termelékenységét.

Győr+ 2022.03.31.

Ukrajnai gyermekeket támogat az Együtt az Autistákért Alapítvány

Saját adományaiból azonnali, egymillió forintos gyorssegélyt küld az Együtt az Autistákért Alapítvány az ukrajnai autizmus-spektrumzavarral élő gyermekekkel foglalkozó CHILD.UA Alapítvány számára, az autizmus világnapjához kapcsolódó akcióikkal pedig további támogatás gyűjtése a céljuk egész áprilisban.

Győr+ 2022.03.16.

Egy millió euróval segíti a Real Madrid az ukránokat

A spanyol Real Madrid labdarúgóklubja által üzemeltetett alapítvány 1 millió euróval (372 millió forinttal) támogatja azokat az ukránokat, akik a háború miatt elhagyni kényszerültek lakhelyüket. A 13-szoros Bajnokok Ligája-győztes csapat március 5-én indította el ,,Mindenki Ukrajnával" kampányát, a legfontosabb nemzetközi civil szervezetekkel működik együtt.

MTI 2022.03.11.

Kijev 13,6 milliárd dolláros támogatást kaphat

A képviselőház után az amerikai szenátus is megszavazta, hogy az Egyesült Államok 13,6 milliárd dolláros humanitárius és gazdasági segélyt nyújtson az Oroszországgal háborúban álló Ukrajnának. A washingtoni Fehér Ház megerősítette, hogy Joe Biden elnök is aláírja a jogszabályt.

MTI 2022.02.14.

Töretlen a csok népszerűsége

A családi otthonteremtési kedvezmény 2015-ös indulása óta tavaly volt a legnagyobb az érdeklődés az állami támogatás iránt: a csokot és a falusi csokot is egybeszámítva, a múlt év utolsó három negyedévében a megkötött szerződések száma rendre meghaladta a tízezret - ismertette Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat