Címke: szívműtét
Hirdetés
Pécskai István 2023.02.19.

Szabó Ottó: Alig várom, hogy újra horgászhassak

Nagyon viszontagságos időszakon van túl Szabó Ottó. A nehéz helyzetben persze családja, barátai és egykori csapattársai tartották, és tartják is benne a lelket. A Rába ETO legendás futballistája tavaly áprilisban esett át életmentő szívműtéten.

HAK 2023.02.12.

Berkes Gyula atya már a rehabilitációját tölti

Ahogy arról a Győr+ Média is többször beszámolt a nádorvárosi plébános, Berkes Gyula atya komoly szívműtéten esett át Budapesten. Szerencsére az operáció jól sikerült és a közösségi médiának köszönhetően a hívek folyamatosan értesülnek szeretett plébánosuk állapotáról.

Havassy Anna Katalin 2023.02.07.

Gyula atya túl van a szívműtéten

Ahogy arról a Győr+ Média is beszámolt, Berkes Gyula atya, nádorvárosi plébános hétfőn szívműtéten esett át Budapesten. Szerencsére a műtét jól sikerült, az atya állapotáról a friss híreket pedig a plébánia hivatalos közösségi oldalán teszik közzé.

Győr+ 2023.02.04.

Nádorváros plébánosa szívműtét előtt áll

A Győri Szent Kamillus Római Katolikus Plébánia közösségi oldalán jelent meg a közlemény, amelyet Berkes Gyula atya tett közzé a közelgő szívműtétjéről és az azt követő háromhetes rehabilitációjáról.

Pécskai István 2022.05.17.

Szívműtéte után a felépülésért küzd Szabó Ottó

Szerencsére már jól érzi magát Szabó Ottó, az ETO FC legendás egykori labdarúgója, aki egy hónappal ezelőtt szívműtéten esett át. A győri klub színeiben a 80-as években két bajnoki címet szerző csatár április 20-án még részt vett az ETO–Fradi Magyar Kupa-elődöntőn, amelynek szünetében köszöntötték az 1981–82-es bajnokcsapatának tagjait.

Hirdetés