Berkes Gyula atya már a rehabilitációját tölti

HAK Győri Szent Kamillus Római Katolikus Plébánia
2023.02.12. 09:35

Ahogy arról a Győr+ Média is többször beszámolt a nádorvárosi plébános, Berkes Gyula atya komoly szívműtéten esett át Budapesten. Szerencsére az operáció jól sikerült és a közösségi médiának köszönhetően a hívek folyamatosan értesülnek szeretett plébánosuk állapotáról.

A Győri Szent Kamillus Római Katolikus Plébánia közösségi oldala adott először hírt arról, hogy Berkes Gyula atyánál szívműtétre van szükség, a beavatkozásra pedig Budapesten került sor, február 6-án. Szerencsére az operáció jól sikerült, ezt Bircher Katalin háziorvos is többször megerősítette.

Legutóbb pedig maga Gyula atya üzent az aggódó közösségnek:

“Kedves Hívek, nagyon szeretett Szent Kamillusba járó közösségem, szeretett gyerekek és kedves ismerősök. Mindenkinek hálás szeretettel köszönöm a sok-sok imát, az aggódást, az együttérzést betegségem idején. Hétfőn február 6-án komplikációmentesen elvégezték a budapesti Honvéd kórházban szívműtétemet. Február 10-én pénteken Balatonfüredre szállítottak 3 hetes rehabilitációra. Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy továbbra is imádkozzék értem. A telefonon való megkeresést egyelőre szíveskedjenek mellőzni, hisz nem egyedül vagyok a szobában, nem is tudom mindig felvenni a telefont. De ígérem, hogy a Plébánia Facebookján igyekszem jelentkezni. A kapott sok szeretetért már most megígérhetem, hogy visszatérve a Plébániára a templomajtóban mindenkit külön meg fogok ölelni. Gyula atya”

Kapcsolódó témák: #közösség | #Nádorváros | #szívműtét |