Címke: Színpadra fel!
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.05.20.

Tízezer este – megjelent a Honey Jeans győzelméért járó klipje

Nagy mérföldkőhöz érkezett el a győri Honey Jeans Band, akik 2023-ban megnyerték az első ízben megrendezett Színpadra Fel! tehetségkutatót. A nyeremények közül az egyik egy profi körülmények között forgatott videoklip lehetősége volt, amely a győri önkormányzat jóvoltából valósulhatott meg. A Tízezer este május 20-án debütált.

HAK 2024.04.16.

Nyakkendő nélkül: minden kiderül a Színpadra Fel! tehetségkutatóról

A Nyakkendő nélkül április 16-án, 19.25-kor a Győr+ TV csatornáján adásba kerülő műsorában Herkely Ákos kérdezte a Honey Jeans Band énekesnőjét Pálfi Bogit, illetve a Győr Művészeti és Fesztiválközpont igazgatóját, Marton Lászlót. A téma pedig az idei Színpadra Fel! elnevezésű zenei tehetségkutató volt.

Bajzát Zsuzsi 2024.04.15.

Színpadra fel! – Bemutatkozott a második zsűritag

Ahogy arról már többször beszámoltunk a különböző felületeinken, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont idén is meghirdette a Színpadra fel! zenei tehetségkutatót. A felhívásról sok minden kiderült már, de a zsűri egy részének kilétét egyelőre még titok övezi.

Herkely Ákos 2023.10.09.

Nem várakoztak, berobbantak!

Függ Gergely járt a Győr+ Rádió stúdiójában, a Várakozni Tilos zenekar tagja elmesélte a „Színpadra Fel” tehetségkutató versennyel kapcsolatos élményeit, tapasztalatait.

Herkely Ákos 2023.09.04.

A hang, ami elkápráztat

Vasárnap reggel Kiss Clau előadóművész tisztelte meg a Magunk közt stúdióját, aki az idei Fröccsnapok tehetségkutató versenyének, a Színpadra Felnek a döntőseként gyönyörű hangjával kápráztatta el a közönséget.

Herkely Ákos 2023.08.28.

Flopp: fantasztikus és fergeteges!

A Flopp formáció hat tagjából két tehetséges zenész látogatott el a Győr+ Rádióba vasárnap, vidáman, energikusan a Magunk köztbe. Képzett zenészként közönség kedvenccé váltak változatos repertoárjukkal a „Színpadra Fel” versenyben.

Pulai Sarolta 2023.07.24.

A tehetségek tehetsége: Honey Jeans

„Leírhatatlan érzés volt” – ezt mondta Híradónknak Pálfy Boglárka, a Honey Jeans együttes énekese az eredményhirdetés másnapján. A fiatal formáció nyerte meg ugyanis az első ízben kiírt, Színpadra Fel! című zenei tehetségkutatót.

Havassy Anna Katalin 2023.07.23.

Nagyszerű tehetségek élnek és zenélnek Győrben

Többek között ez is kiderült az idén először megrendezett Színpadra fel! tehetségkutató során, amelynek július 22-én szombaton tartották a döntőjét a Rotary Fröccsnapok keretében. Tizenegy fellépő tette színesebbé a rendezvényt, majd arra is fény derült, kiket ítéltek most a legjobbaknak.

Hirdetés