Tízezer este – megjelent a Honey Jeans győzelméért járó klipje

Havassy Anna Katalin Fotó: Honey Jeans
2024.05.20. 18:40

Nagy mérföldkőhöz érkezett el a győri Honey Jeans Band, akik 2023-ban megnyerték az első ízben megrendezett Színpadra Fel! tehetségkutatót. A nyeremények közül az egyik egy profi körülmények között forgatott videoklip lehetősége volt, amely a győri önkormányzat jóvoltából valósulhatott meg. A Tízezer este május 20-án debütált.

„Leírhatatlan érzés volt” – ezt mondta egy évvel ezelőtt Pálfi Boglárka, a Honey Jeans együttes énekese az eredményhirdetés másnapján. A fiatal formáció nyerte meg ugyanis az első ízben kiírt, Színpadra Fel! című zenei tehetségkutatót.

A friss győztesek a Rotary Klub felajánlásából kétszázezer forint jutalmat, Győr önkormányzatától pedig egy profi videóklip forgatási lehetőséget kaptak, valamint elnyerték „Győr Város Zenei Felfedezettje” címet is.

A zenekar életében azóta újabb mérföldkövek következtek, mert azon túlmenően, hogy a háttérben egy tényleg profi stábbal dolgoztak a készülő videón, Pálfi Bogit meghívták a 2024-es Színpadra Fel! zsűrijébe is, amelyet szintén hatalmas megtiszteltetésnek és lehetőségnek tart, különösen mert olyan nagyágyúkkal alkotja az ítészek csapatát, mint Boros Csaba (Republic), Dj. Spigiboy és RockMilady. A Honey Jeans pedig mint tavalyi győztes, 2024-ben is színpadra lép a Dunakapu téren!

A pünkösd viszont elhozta nekik azt a csodát is, amely a megérdemelt kiváló teljesítmény és a megfeszített munka gyümölcse: május 20-án, 18 órakor az egyik legnagyobb videómegosztón debütált az első, igazán profi körülmények között rögzített klipjük, amely nem jöhetett volna létre a győzelmük, na meg a győri önkormányzat segítsége nélkül. Na meg persze a kiváló szakemberekből álló stáb odaadó munkája nélkül sem, de róluk hamarosan részletesebben is szólunk.

Szóval a Honey Jeans első önálló klipje a Tízezer Este című dalhoz forgott. A zenekar tagjai pedig tavaly óta változatlanok: Pálfi Bogi énekes, Gősi Dávid gitáros, Gelly Fehér dobos és Takács Bendegúz basszusgitáros alkotják a bandát.

A Tízezer este című dalban olyan vendégművészek is szerepeltek, mint Takács András Hammond orgona, Tóth Balázs szaxofon és Balogh Tibor trombita.

A felvétel és a nóta igazán fiatalosra, sodróra és dögösre sikerült, számítani lehet arra, hogy gyorsan belopja magát a hallgatók fülébe. A látvány pedig tényleg profira sikerült, bemutatva, hogy tényleg hangszeres csapatról van szó, na meg számos klasszikus győri helyszínen is forgott a kamera.

A bemutatkozó klipet az Insigno Studio és a HangBázis csapata forgatta, akik olyan sztárokkal dolgoznak együtt, mint Curtis, BSW, a WellHello vagy Azahriah, hogy csak pár nevet említsünk. 

A klip elkészítését támogatta Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és dr. Dézsi Csaba András polgármester.