Címke: színészet
Hirdetés
Nagy Roland 2023.11.08.

Prágában jártak a győri színészek

Prágában jártak a Győri Nemzeti Színház színészei, akik két darabot mutattak be az "arany városban" élő magyaroknak. A műselyemlány és Jáger András estje is óriási sikert aratott.

Győr+ 2023.10.26.

Győri színművészt is jelöltek a Kaszás Attila-díjra

Nagy Cilit, Csankó Zoltánt, Fehér Lászlót és Fila Balázst jelölték 2023-ban a Kaszás Attila-díjra – derült ki a Nemzeti Színházban tartott csütörtöki sajtótájékoztatón. A négy színművészre november 30-án éjfélig szavazhat a közönség, az elismerést december elején, ünnepélyes keretek között adják majd át a Vígszínházban.

MTI 2023.08.29.

Végső búcsút vettek a nemzet színészétől

Családja, barátai, pályatársai és tisztelői kísérték utolsó útjára Balázsovits Lajost, a nemzet színészét, színházi rendezőt és színigazgatót, érdemes művészt kedden Budapesten, a Fiumei úti sírkertben.

Győr+ 2023.07.10.

Brad Pitt Magyarországra érkezik

A világhírű színész, Brad Pitt a Hungaroringen fog forgatni néhány jelenetet az új filmjéhez, amelynek a Mercedes pilótája, Lewis Hamilton az egyik producere.

Győr+ 2022.07.29.

Győr+ Reggeli: leánykérés a Padlásszínházban

A Győr+ Reggel mai adásában Buza Gáborral, Pongrácz Barnabással és Homlok Bertalannal folytatott beszélgetést Bajzát Zsuzsi és Orosz Sanyi, ahol a fiatalok az általuk rendezett előadásról meséltek.

Ficsór Dávid 2022.07.28.

Színésznek készülnek a drámatáborosok

Nagy sikere van Sík Frida drámatáborának Győrben. A Győri Nemzeti Színház színművésze már három turnusban szervezi meg a népszerű egy hetes rendezvényét. Ebből kettőt Győrszentivánon, egyet Győr történelmi belvárosában tartanak.

Győr+ 2021.10.30.

Elhunyt Oszter Sándor

Szívinfarktust kapott és elhunyt Oszter Sándor. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész 73 éves volt.

Hirdetés