Győr+ Reggeli: leánykérés a Padlásszínházban

20220729_082216
Győr+
2022.07.29. 17:24

A Győr+ Reggel mai adásában Buza Gáborral, Pongrácz Barnabással és Homlok Bertalannal folytatott beszélgetést Bajzát Zsuzsi és Orosz Sanyi, ahol a fiatalok az általuk rendezett előadásról meséltek.

„Anton Csehov egy drámájával foglalkozunk, melyet próbálunk egy vicces, komikus, mégis elgondolkodtató módon tárni a közönség elé”– számolt be Bertalan a beszélgetésben.

Berci Marosvásárhelyen tanult színészetet, így ez a darab egyrészről ezért is ígérkezik izgalmasnak társai számára, hiszen egy teljesen más szemszögből készülnek az előadásra.

A srácok napi 8-9 órát töltenek gyakorlással, maximális erőbedobással készülnek, bár hozzátették, kihívást jelent számukra a rövid felkészülési idő.

A fiúk arról is meséltek, magára a szerepre való felkészülés mennyi nehézséggel is jár, hiszen egy teljesen más ember bőrébe kell bújniuk, ami nem kis erőfeszítés sokszor még egy tapasztaltabb színész számára sem.

Az első bemutatóra egy nap alatt beteltek a helyek, így még két másik fellépést is kitűztek az érdeklődők nagy örömére, melyre a rádióműsorban kiderül, hol is lehet regisztrálni. A színdarab díjmentesen megtekinthető.