Címke: Szeszgyár
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.10.25.

Fejleszti gyártástechnológiáját a győri szeszgyár

Jelentős technológiai fejlesztés kezdődik a Győri Szeszgyárban. A beruházás összértéke 570 millió forint, ehhez a vállalat egy sikeres pályázatnak köszönhetően 228 millió forintot támogatást kapott. Az új technológia alkalmazásával a cég hatékonyabban tudja majd előállítani termékeit, így versenyképesebb lesz az európai piacon.

Németh Boglárka 2022.06.23.

Javult a szeszgyári szaghelyzet

Az elmúlt időszakban közel 100 bejelentés érkezett a körzet önkormányzati képviselőjéhez azzal kapcsolatban, hogy ismét bűz terjeng a győri szeszgyár környékén. A polgármester ezért találkozóra hívta a gyár vezetőségét, hogy számoljanak be róla, milyen fejlesztéseket valósítottak meg az egy évvel ezelőtti gyárlátogatás óta. Mint kiderült, a szeszgyár több száz millió forintot költött a bűz- és zajhatás megszüntetése érdekében. Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Takács Krisztián képviselő is elégedetten nyilatkoztak a találkozóról.

Zombai-Kovács Ákos 2021.03.17.

Közösen keresik a szeszgyári bűz okát

A cég, a város és a Pannon-Víz közösen keresik a győrieket régóta zavaró szeszgyári zaj- és szaghatások okát, erről a polgármester beszélt a Győr Plusznak.

Némedi- Tóth Zsófia 2020.11.08.

Megszüntetik a bűzhatást

A győri Szeszgyárból keletkező szag – csakúgy, mint maga az épület – a városhoz tartozik, immáron 130 éve. Néhányan már megszokták, ám vannak, akik számára a bűz már-már elviselhetetlen.

Hirdetés