Hirdetés
Címke: szerelem
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2022.05.13.

Online induló offline szerelem – Egy párkapcsolat evolúciója 2. rész

Ha manapság valaki társat keres, akkor jó eséllyel nem a legközelebbi klub felé veszi az irányt, hanem felregisztrál egy társkereső alkalmazásra. Az internetes ismerkedés nagyjából egy idős az online térrel, napjainkban pedig a lehetőségek tárháza több, mint széles. Hogyan kell jól csinálni, tudatosnak lenni, és nem sérülni? Ezekkel a kérdésekkel is megkerestük a Győr+Reggeli párkapcsolati tanácsadóját.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.05.

Így ismerkedj tudatosan! – Egy párkapcsolat evolúciója 1. rész

Vajon tudjuk-e mikortól beszélünk két ember esetében ismerkedésről? Az első összepillantásnál? Az első érdeklődő üzenetváltásnál? Vagy már akkor megfordul a fejünkben a lehetséges közös jövő, amikor még nem is történt semmi közöttünk? Pilát Gábor szerint a tudatos ismerkedés önmagunk feltérképezésével, a vágyaink megfogalmazásával kell kezdeni. Ezek nélkül gyakran olyan álomvilágba ringatjuk magunkat, ahol mi magunk vagyunk az egyetlen lakók.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.03.

Májusban minden héten szerelemre hangol a Győr+Reggeli

Hol ismerkedjünk? Honnan tudjuk, hogy a másikat nekünk szánta az ég? Mennyi idő után költözzünk össze? Mit tegyünk, ha megcsaltak, vagy ha épp bennünk fordult meg a gondolat? Ezek a kérdések emberek milliárdjait foglalkoztatják világszerte, egy párkapcsolat kialakulására, megélésére viszont nincsen általános recept. Ami megtörténhet, az megtörténik, és ami elromolhat... erre úgyis tudják a választ. Barangolni hívjuk a Győr+Média követőit májusban, méghozzá egy olyan erdőbe, aminek a térképét mindenki saját maga rajzolja.

Földvári Gabriella 2022.02.16.

„12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt!”

Pongrácz Máté és Boglárka evangélikus lelkész házaspár osztotta meg gondolatait a házasság előtt álló hallgatókkal a Házasság Hete alkalmából szervezett előadáson, a SZE Apáczai Karán szerdán este.

Földvári Gabriella 2022.01.28.

Szerelem versben és diópác grafikában

Gülch Csaba költő megírta szerelmes verseit, Borbély Károly pedig lefestette érzéseit. Mintegy harminc évvel ezelőtt történt mindez.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat