Címke: szerelem
Hirdetés
Győr+ 2024.02.16.

Hétvégén is házasság hete

Február tizenegyedikével vette kezdetét a hagyományos Házasság Hete programsorozat városunkban. Az esemény a végéhez közelít a hétvégén, de még ekkor is izgalmas programokkal várják az érdeklődőket, időseket és fiatalokat egyaránt.

Csollán Tamara 2024.02.15.

Házaspárokat áldottak

Ahogy arról Híradónk is beszámolt, február 11-e és 18-a között zajlik Ménfőcsanakon és Győrben is a Házasság Hete programsorozat. Egész héten színes és érdekes programok várják a házasságban élőket, de a házasságra készülő párokat is.

Győr+ 2024.02.14.

Virágot a virágnak

Idén is sokan ünneplik a Valentin-napot Magyarországon, de továbbra is elsősorban az angolszász nyelvterületeken népszerű az ünnep. A szerelmesek ezen a napon meglepik egymást, a férfiak leggyakrabban virággal ajándékozzák meg párjukat.

J. Kovács Andrea 2024.02.12.

Különös kaland

A jog életközösségnek nevezi, a szociológia intézménynek mondja, de talán a szövetség a legtalálóbb kifejezés a házasságra. Egy férfi és egy nő szövetsége; elköteleződés, felelősség, kizárólagosság. Sokan talán éppen ezért félnek tőle, pedig pont ez teszi széppé.

J. Kovács Andrea 2024.02.12.

„Sokkal többet szeretnénk együtt lenni”

Városunkban is számtalan programot kínál a február 11–18. között zajló házasság hete, mely Magyarországon és a világ számos országában a házasság és a család értékeire hívja fel a figyelmet. Ennek apropóján beszélgettünk a négygyermekes házaspárral, Lőrincz Klaudiával és Attilával.

Győr+ 2024.02.11.

Házasság heti programok

Vasárnap kezdődik és egy héten keresztül zajlik a házasság hete. A győri programokból szemezgettünk.

Győr+ 2024.01.24.

Valami kis szerelem

Mici néni két élete c. film két idős ember bájos szerelmi története, akik dacolva a korral bebizonyítják, hogy sosem késő, az ember mindig megtalálhatja a boldogságot.

Győr+ 2023.10.25.

Szoba kiadó, válóperrel terhelve!

Rejtő Jenő még életében leforgatott filmjeinek egyike az Úrilány szobát keres, amely egy szórakoztató házassági-válási komédia.

Győr+ 2023.10.07.

Mondj igent! Szerelmesek ünnepe a Zichy-palotában

Tematikus kiállításon vonulnak fel ezen a hétvégén az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatók a Zichy-palotában. A Győri Művészeti és Fesztiválközpont 29. alkalommal szervezi meg a szerelmesek egyik legfontosabb ünnepét, hiszen a nagy napra mindennek tökéletesnek kell lennie!

Mihályi Orsi 2023.09.19.

„Te mennyire játszol az életben?”

Nagy Balázs és Bródy Norbert színművészek beszéltek a Győri Édesben a párkeresés nehézségeiről, válás után, gyermekeket nevelve.

Hirdetés