Címke: szakszervezet
Hirdetés
MTI 2023.03.01.

Maruzsa Zoltán fogadta a pedagógusok érdekvédelmi szervezeteinek képviselőit

Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára szerdán hivatalában fogadta a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete (MZTSZ), valamint a Nemzeti Pedagóguskar vezetőit, és tájékoztatta őket arról, hogy a héten elindul a társadalmi és a szakmai egyeztetés a pedagógusok további béremeléséről és a köznevelést érintő kérdésekről szóló jogszabálytervezetekről - közölte a Belügyminisztérium szerdán az MTI-vel.

Győr+ 2023.01.18.

Soron kívüli béremelés a győri Audinál

Kiegészítő inflációkövető alapbéremelésről állapodott meg a munkáltatói oldallal az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) - közölte - közölte az érdekképviseleti szervezet.

Zombai-Kovács Ákos 2022.11.07.

20 százalékkal is nőhet a minimálbér

Elkezdődött a 2023-as minimálbérről szóló tárgyalássorozat a kormányzat és a munkavállalói, munkáltatói szakszervezetek között. Az érdekvédők egyöntetűen 15-20 százalék közötti emelést szeretnének kiharcolni. Legutóbb 2022 év elején nőtt a minimálbér és a garantált bérminimum, előbbi bruttó 200 ezer, utóbbi pedig bruttó 260 ezer forintra.

Hirdetés