Címke: szakszervezet
Hirdetés
Győr+ 2024.04.09.

Zárt ajtók mögött folytatódnak a bértárgyalások az Audinál

Április 8-tól, a hét minden napját kihasználva halad tovább a bértárgyalás a két tárgyalódelegáció között. Az Audi Hungária Független Szakszervezet és az Audi Hungaria Zrt. képviselői közös döntése értelmében zárt ajtók mögötti tárgyalássorozatban alakítja ki azt a bérfejlesztési és juttatási csomagot, amely április 15-én kerül bemutatásra a Bizalmi Értekezlet számára - olvasható az AHFSZ legfrissebb közleményében.

Győr+ 2024.03.05.

Továbbra sincs bérmegállapodás az Audinál

Hétfőn közösségi oldalán számolt be arról az Audi Hungária Független Szakszervezete, hogy bizalmi értekezlete egyhangú döntéssel utasította el a munkáltató második ajánlatát, így továbbra sincs bérmegállapodás a vállalatnál.

Győr+ 2024.02.04.

Új vezetőkkel indul a bértárgyalás a győri Audinál

Január végén megválasztotta új vezetőségét az Audi Független Szakszervezet. A tisztújítást követően, februárban megkezdődnek a bértárgyalások a szintén új vezetőt kapó Audi Hungaria vezetőségével.

Mireider Máté 2023.10.06.

Nyomoznak az audis szakszervezetnél, megszólalt az elnökség

Júniusban már körbejárta a sajtót a hír: nyomoznak az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) ellen. Akkor úgy hírlett: közokirat-hamisítás a gyanú, és több évre visszamenőleges lehet az ügy. Most új szálon folyik a találgatás, hogy mi történhetett, ugyanis a rendőrség mellett már az adóhatóság is vizsgálódik. A szakszervezet több ezer tagot számlál, évek óta eredményes bértárgyalásokat folytat, így túlzás nélkül mondható: több ezer győri családot érint az eset.

MTI 2023.03.01.

Maruzsa Zoltán fogadta a pedagógusok érdekvédelmi szervezeteinek képviselőit

Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára szerdán hivatalában fogadta a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete (MZTSZ), valamint a Nemzeti Pedagóguskar vezetőit, és tájékoztatta őket arról, hogy a héten elindul a társadalmi és a szakmai egyeztetés a pedagógusok további béremeléséről és a köznevelést érintő kérdésekről szóló jogszabálytervezetekről - közölte a Belügyminisztérium szerdán az MTI-vel.

Győr+ 2023.01.18.

Soron kívüli béremelés a győri Audinál

Kiegészítő inflációkövető alapbéremelésről állapodott meg a munkáltatói oldallal az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) - közölte - közölte az érdekképviseleti szervezet.

Zombai-Kovács Ákos 2022.11.07.

20 százalékkal is nőhet a minimálbér

Elkezdődött a 2023-as minimálbérről szóló tárgyalássorozat a kormányzat és a munkavállalói, munkáltatói szakszervezetek között. Az érdekvédők egyöntetűen 15-20 százalék közötti emelést szeretnének kiharcolni. Legutóbb 2022 év elején nőtt a minimálbér és a garantált bérminimum, előbbi bruttó 200 ezer, utóbbi pedig bruttó 260 ezer forintra.

Hirdetés