Címke: sportlövészet
Hirdetés
Pécskai István 2023.06.08.

A sportlövő-Eb megrendezésére készül Győr

Rangos világversenynek ad otthont Győr 2024-ben. Jövő februárban kerül sor az Audi Arénában és a Magvassy-csarnokban a sportlövők Európa-bajnokságára, amely azért is kiemelkedő, mert a versenyzők kvalifikációt szerezhetnek a szintén 2024-ben megrendezendő párizsi nyári olimpiai játékokra.

MTI 2023.01.16.

Magyar arany- és bronzérem sportlövésben

Két érmet szerzett a magyar csapat a szlovéniai Rusében rendezett légfegyveres Grand Prix-versenyen, melyen a női pisztolyosok között Major Veronika győzött, Sike Renáta pedig harmadik lett.

Bajzát Zsuzsi 2022.08.23.

IDPA sportlövő kupa lesz Ravazdon

Az IDPA egy olyan lövészsport, ami élethű önvédelmi szituációkat szimulál. 1996-ban hozták létre ezt a szakágat, mely egyszerre biztosít kikapcsolódást a kezdő lövőknek, valamint kihívást és sikerélményt a gyakorlottaknak. Augusztus 27-én és 28-án Győr mellett, Ravazdon találkoznak a sport hazai képviselői, a kupára az érdeklődőket is sok szeretettel várják.

Krizsán Csaba 2022.08.21.

Ungvári István: a karaktereken túl is van élet

Ungvári István színész, a Győri Nemzeti Színház társulatának huszonhét éve tagja, ez idő alatt több ezer alkalommal lépett színpadra Győrben. S hogy mi köze egy Szent István, Kisfaludy továbbá Taps-díjjal elismert művésznek a lőfegyverekhez? Minden kiderül a cikkünkből!

MTI 2022.08.04.

Harminc magyar indul Wroclawban

A Magyar Sportlövő Szövetség (MSSZ) elnökségének döntése alapján 30 magyar versenyző vesz részt szeptemberben a wroclawi olimpiai kvalifikációs 25 és 50 méteres Európa-bajnokságon.

Hirdetés