Címke: sportcsillagok
Hirdetés
Pécskai István 2024.02.02.

A sportoló győri ászokat ünnepelték

A városi önkormányzattal karöltve 25. alkalommal rendezett gálaestet a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány kuratóriuma. 2023 legjobb győri sportolóit díjazták a Széchenyi-egyetem koncerttermében tartott eseményen, ahol két kajak-kenus legenda, a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán és a hússzoros vb-győztes Csay Renáta, illetve az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes kézilabdaikon, Görbicz Anita is díjátadóként vett részt. Az estet fővédnökként dr. Dézsi Csaba András polgármester nyitotta meg.

Pécskai István 2024.01.29.

2023 legjobbjait díjazzák a Sportcsillagok Gáláján

Különleges, jubileumi gálaestre készül a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány kuratóriuma és a városi önkormányzat. Február 1-jén, 18 órakor a Széchenyi-egyetem koncerttermében, a zsinagóga épületében 25. alkalommal köszöntik azokat a sportolókat és szakvezetőket, akik 2023-ban a legeredményesebben szerepeltek győri színekben.

Pécskai István 2023.01.21.

Győr sportcsillagait díjazzák

Hétfőn, a Széchenyi-egyetem koncerttermében rendezik meg „Az év győri sportcsillagai 2022-ben” gálát, ahol az elmúlt év legeredményesebb győri sportolóit díjazzák. Hat kategória győztesei és helyezettjei állhatnak majd a színpadra, valamint az elmúlt év két ifjú sportolóját, felfedezettjét, valamint az edzőket szintén megismerhetik a jelenlévők. Több különdíjat is kiosztanak, és az est fénypontjaként gazdára talál a „Győr Sportjáért Életműdíj”.

Ficsór Dávid 2022.01.25.

Győri sportcsillagokat díjaztak

Hétfő este már 26. alkalommal rendezték meg „Az év győri sportolói” elnevezésű díjkiosztó ünnepséget. A Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítványnak és Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának közös gálaestjén hat kategóriában díjazták a 2021-es esztendő legjobbjait.

Hirdetés