Címke: sör
Hirdetés
HAK 2024.05.13.

Átadták az I. Sör&Művészet Fesztivál díjait

Mozgalmasan telt az I. Sör&Művészet utolsó napja is. Koncertekből vasárnap sem volt hiány, ahogy művészetből sem. Csodás képek készültek a művészek által a festővásznakra és a nagy méretű söralátétekre. A fesztivál díjait dr. Dézsi Csaba András polgármester adta át.

Herkely Ákos 2024.05.02.

Hamarosan robban Győr új fesztiválja

Az I. Sör és Művészet rendezvény fő szervezője, a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány elnöke Obertolné Horváth Tímea és Szabó László, a vármegyei kereskedelmi és iparkamara elnökségi tagja, az Old Swan Brewery tulajdonosa számoltak be a rendezvény programjairól a Mélyvízben. A rendezvény ideje alatt a várost bohém zenekarok és fülbemászó dallamok lepik el, miközben a képzőművészek mesébe illő világot alkotnak élőben a kilátogatók szeme láttára.

Herkely Ákos 2024.03.11.

Sör & Művészet Győrben

Obertolné Horváth Tímea, a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány elnöke tisztelte meg vasárnap reggel a Magunk Közt műsorát és osztotta meg gondolatait a Sör & Művészet Győr rendezvényről, mely május 9-12. között várja a kedves érdeklődőket a Dunakapu téren.

Szigeti Sándor 2023.09.29.

Oktoberfest Győrben

Habos sörünnep zajlik Győrben! Tíz vendéglátóhely ugyanis összefogott, és elhatározták, hogy a híres müncheni Oktoberfest mintájára közösen megcsinálják a győri oktoberfestet.

MTI 2023.09.18.

Sörgyártót bírságolt meg a GVH

A sörválaszték szűkítése miatt 15 millió forintra bírságolta meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.-t, egyben kötelezte megfelelési program kialakítására.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.12.

Győrben is lesz Oktoberfest

Az utóbbi időben példaértékű összefogás zajlik a belvárosi vendéglátóhelyek körében. Épp csak kezdik megismerni és megszeretni a győriek a Radó Matinét, az ősz beköszöntével máris egy újabb kezdeményezéssel kedveskednek a vállalkozók, ez alkalommal kifejezetten a sörkedvelőknek.

Szigeti Sándor 2023.07.19.

Tényleg ördögtől való a kukorica a sörben?

Szitokszóvá vált a honi sörkultúrában a kukorica, de valóban az égiek ellen való vétek, ha egy sör tartalmaz kukoricát is? Az egyik nagy hazai sörgyártó vállalat sörfőzőmesterével beszélgettünk erről. Inkognitóban.

Havassy Anna Katalin 2023.07.12.

Nyár, strand, grillezés: na de milyen sört igyunk, hogy minden jó legyen?

A kérdést nyilván nehéz eldönteni, mert az ízlés egy fránya tulajdonság. Viszont vannak szakértők, akik tudnak segíteni egy kicsit terelgetni az ízlelőbimbóinkat és véleményükkel hozzátesznek ahhoz, hogy a nyári sörözések még kellemesebbek legyenek. Martinkovics Oszkár söröző tulajdonos és sörfőző volt segítségünkre az eligazodásban.

Hirdetés