Címke: sör
Hirdetés
MTI 2023.02.05.

Nőtt a sörgyártók forgalma, de nem érte el a pandémia előtti szintet

Nőtt tavaly a magyarországi söripari cégek értékesítése az előző évhez képest, de továbbra is elmaradt a 2019. évitől, a hazai termelés 2022-ben a 2021-es szint közelében alakult. A termékek között - az előző évek tendenciáját folytatva - tovább emelkedett a prémium- és szuperprémium kategóriájú, illetve az alkoholmentes sörök aránya - mondta el Kántor Sándor, a Magyar Sörgyártók Szövetsége igazgatója az MTI kérdésére.

Győr+ 2022.11.21.

Perre készül a Budweiser a FIFA ellen

A Budweisert gyártó cég úgy határozott, hogy a világbajnokságot megnyerő válogatott országa kapja azt a hatalmas mennyiségű sört, amellyel a katari világbajnokságra készült, de az utolsó pillanatban bejelentett sörtilalom miatt nem tud eladni. - írja az m4sport.hu.

Győr+ 2022.11.18.

Betiltották a sört a katari vébén

Hiába van 75 millió dolláros (29,5 milliárd forintos) szponzori szerződése a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel (FIFA) a világ egyik legnagyobb sörgyártójának, a Budweisernek. Ennek ellenére nem engedik be a katari vezetők a sört a világbajnokság stadionjaiba.

Havassy Anna Katalin 2022.10.26.

Először rendeznek amatőr sörfőző versenyt Győrben

Azt régóta tudjuk, hogy a sört inni nagyon jó. Arról meg már egyre többen mesélnek, hogy bizony főzni is klassz élmény. Most a kettőt lehet ötvözni, ugyanis a Shadow Pub meghirdette az első győri amatőr sörfőző versenyt, amire még van idő jelentkezni.

MTI 2022.01.27.

Nőtt a hazai sörgyártók forgalma

Nőtt tavaly a magyarországi söripari cégek termelése és forgalma az előző évhez képest, de továbbra is elmaradt a 2019. évitől. A termékek között tovább emelkedett a prémiumkategóriájú és az alkoholmentes sörök aránya - mondta el Kántor Sándor, a Magyar Sörgyártók Szövetsége igazgatója.

Hirdetés