Címke: RQ vízi élménypark
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.06.30.

Ingyenesen strandolhatnak a nyugdíjasok

Személyesen dr. Dézsi Csaba András polgármestertől vehették át pénteken az ingyenes fürdőbelépőket azon civil szerveztek és nyugdíjas klubok képviselői, akik korábban jelezték igényüket.

Győr+ 2023.06.16.

A TNT kavarja fel az állóvizet a Győri Élményparkban!

Június 17-én, szombaton, hivatalosan is megnyitja kapuit a Győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A világ első 7 tengeri csillagos fürdőkomplexumának avató ünnepségét pénteken tartották, este pedig fantasztikus zenei programok várják a helyszínre látogatókat.

RQ Vízi Élménypark 2023.06.12.

TNT-koncerttel nyit a fürdő, a kiszolgáló csapat készen áll a vendégek fogadására

A nyitás előtti napon, június 16-án, este hét órakor a fürdő előtti parkolóban ingyenes TNT-koncerttel köszönik meg a győrieknek a türelmet, hogy elviselték az építkezéssel járó felfordulást. „Ha hozzák is bejön egy vendég, és látja, hogy minden ragyog, tisztaság van, jók az illatok, már nyertünk az első megmérettetésen. Nálunk minden egyes munkatárs a világ első hét tengeri csillagos vízi élményparkjának és gyógyfürdőjének lesz a megbecsült csapattagja” – ígéri a fürdő vezetője.

RQ Vízi élménypark 2023.04.24.

Ízutazás a győri vízi élményparkban: Hekk mellé egy rántott békacombot?

„Esküvőn voltunk Szekszárd térségében. Egy nappal előbb lementünk, és kerestünk egy jó éttermet. A káposztasaláta, amit felszolgáltak hozzá, gyermekkorom felejthetetlen ízeit hozta elő. Annyira vágyom rá azóta is, hogy hajlandó lennék újra két órát utazni érte. Ugyanezt a jó érzést fogjuk kínálni a győri élményfürdő vendégeinek, és akkor sem fognak csalódni, ha újból ellátogatnak majd hozzánk” – ígéri az üzemeltető.

RQ VÍZI ÉLMÉNYPARK 2023.03.23.

Isten hozta a gésák világában, a győri szaunakertben!

Egy édenkert, ahol nem lesz tiltott gyümölcs, legalább is a szó hagyományos értelmében. Lesz azonban rigorózus házirend, mert a szaunázás évszázados hagyományából, szertartásából, abból az életfilozófiából, ami a világ több kultúrájában az elmélyülést jelenti, jottányit sem akarnak engedni. Sorozatunk következő részében a 7 tengeri csillagos RQ vízi élménypark szaunavilágát mutatjuk be. Kövessenek!

Hirdetés