Hirdetés
Címke: repülő
Hirdetés
MTI 2022.01.19.

Mit okoz az 5G? Ezért töröltek egyes repülőjáratokat!

Több nemzetközi légitársaság bejelentette, hogy szerdától törölte járatait egyes amerikai repülőterekre, mivel attól tartanak, hogy az ott kiépített 5G hálózatok megzavarhatják a repülőgépek kritikusan fontos berendezéseit.

MTI 2021.12.27.

Csaknem nyolcezer repülőjáratot töröltek az omikron miatt

Körülbelül 7900 járatot töröltek világszerte a légitársaságok a karácsonyi ünnepek idején a koronavírus omikron variánsának a megjelenése miatt, valamint több, a Karibi-térségben hajózó óceánjárón találtak fertőzötteket - jelentették sajtóforrások vasárnap.

MTI 2021.06.01.

Visszaáll a légi közlekedés Budapest és Moszkva között

Oroszország június 10-től újabb nyolc országgal, köztük Magyarországgal állítja helyre a még tavaly márciusban felfüggesztett rendszeres légiközlekedést, a kölcsönösség alapján - jelentették be az orosz fővárosban, Moszkvában kedden.

mti 2021.05.08.

Túlélte a zuhanást a kisgép két utasa

Egy férfi életveszélyesen, egy másik pedig súlyosan megsérült abban a kisrepülőgépben, amely lezuhant szombat délután Törökszentmiklósnál - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

MTI 2020.12.19.

Bővült a Honvédség légiereje

Teljessé vált a magyar honvédség Zlin-flottája. Ezen kívül a megrendelt Airbus H-145M helikopterek nagy része is megérkezett már.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat