Címke: repülő
Hirdetés
Győr+ 2023.09.10.

Videón ahogy lezuhan egy repülőgép a börgöndi légi parádén, ketten meghaltak a balesetben – VIDEÓ!

A pilótán kívül még egy fő utazott azon a repülőn, mely lezuhant és földbe csapódott Börgöndön. A légi parádét a baleset következtében lefújták. Két ember életét nem lehetett megmenteni, egy 67 éves és egy 37 éves férfi hunyt el. Hárman (egy kislány, egy nő és egy férfi) súlyos égési sérüléseket szenvedtek, őket mentőhelikopterekkel viszik budapesti kórházakba.

Győr+ 2022.07.25.

Rosszul lett egy utas a Ryanair reggeli járatán

Valószínű epilepsziás rohamot kapott az a 40-50 év körüli férfi, aki a Ryanair Burgaszba tartó reggeli járatán lett rosszul - írta Olvasónk. Tudósítónk beszámolója szerint sokkoló volt, ahogy összeesett majd rángatózott a férfi.

MTI 2022.03.02.

Sűrűbb lett a hazai légtér a háború miatt

Megnőtt a légiforgalom a magyar légtérben az orosz-ukrán háború kirobbanása óta - írta a Világgazdaság szerdán a HungaroControl Zrt. tájékoztatása alapján.

MTI 2022.02.27.

Ezek az országok már letiltották az orosz repülőket

Finnország és Románia lezárja légterét az orosz kereskedelmi repülőgépek előtt az ukrajnai orosz invázió miatt - vált ismertté vasárnap. Egyre több ország csatlakozik ehhez a szankcióhoz is.

MTI 2022.01.19.

Mit okoz az 5G? Ezért töröltek egyes repülőjáratokat!

Több nemzetközi légitársaság bejelentette, hogy szerdától törölte járatait egyes amerikai repülőterekre, mivel attól tartanak, hogy az ott kiépített 5G hálózatok megzavarhatják a repülőgépek kritikusan fontos berendezéseit.

MTI 2021.12.27.

Csaknem nyolcezer repülőjáratot töröltek az omikron miatt

Körülbelül 7900 járatot töröltek világszerte a légitársaságok a karácsonyi ünnepek idején a koronavírus omikron variánsának a megjelenése miatt, valamint több, a Karibi-térségben hajózó óceánjárón találtak fertőzötteket - jelentették sajtóforrások vasárnap.

MTI 2021.06.01.

Visszaáll a légi közlekedés Budapest és Moszkva között

Oroszország június 10-től újabb nyolc országgal, köztük Magyarországgal állítja helyre a még tavaly márciusban felfüggesztett rendszeres légiközlekedést, a kölcsönösség alapján - jelentették be az orosz fővárosban, Moszkvában kedden.

Hirdetés