Hirdetés
Késéssel indult a gép

Rosszul lett egy utas a Ryanair reggeli járatán

Fotó: Pixabay
Győr+
2022.07.25. 08:28

Valószínű epilepsziás rohamot kapott az a 40-50 év körüli férfi, aki a Ryanair Burgaszba tartó reggeli járatán lett rosszul - írta Olvasónk. Tudósítónk beszámolója szerint sokkoló volt, ahogy összeesett majd rángatózott a férfi.

Hirdetés

“6:50-kor indult volna a gép Budapestről, de így is 40 perces csúszással számoltunk” – kezdte beszámolóját Olvasónk, aki azóta már úticélja felé, a bulgáriai Burgaszba tart. “Mikor bejelentették, hogy végre indulhatunk, rosszul lett egy férfi. Sokkoló volt, ahogy rángatózott, vélhetően epilepsziás rohamot kapott” – árulta el a Győr+ Médiának a győri utas. Beszámolója szerint egy, a gépen ülő szülésznő jelezte a Ryanair személyzetének, hogy van egészségügyi végzettsége, így a mentők kiérkezéséig segíteni tudott a 40-50 év körüli férfin.

“Az egész csapat nagyon összetartó volt, mindenki segített, ahogy tudott, de minden elismerésem a szülésznőnek. A férfi azóta jól van, és mi is megkezdhettük az utazásunkat. Szerencsére jól végződött a sajnálatos eset” – zárta írását Olvasónk.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #mentő | #repülő | #utazás |
likeold
a fb oldalunkat