Címke: rendőr
Hirdetés
Győr+ 2022.10.17.

Lopott kerékpárt találtak a városrendészek

A Városrendészet Győr hivatalos közösségi oldalán osztotta meg a felhívást, mely szerint egy ellopott kerékpárt találtak, a tulajdonosa pedig a rendőrségen veheti át. Természetesen miután hitelt érdemlően bizonyította, hogy az ő bringájáról van szó.

Győr+ 2022.04.15.

Újabb motorost ér baleset

Az Ikrény belterületén történt ütközés oka az elsőbbségi szabályok megszegése volt.

Havassy Anna Katalin 2022.03.26.

Körözött férfit tartottak vissza a városrendészek

A tavasz beköszöntével a Városrendészet Győr munkatársainak is egy több külterületi jelenlétet írnak elő. Az emberek vágynak a szabadba és sajnos nem csak a becsületes állampolgárokat csábítja a napsütés, a teraszok és forgatag. Két városrendész csütörtökön igencsak szemfüles volt: körözött férfit fogtak.

Győr+ 2022.03.20.

Szabadidejében is szívesen segít – VIDEÓ!

Fedák András r. törzsőrmester a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságán szolgálatirányító parancsnok. Folyékonyan beszél ukránul, ezért a menekültek segítése érdekében most rendszeresen lát el szolgálati feladatokat a fővárosi pályaudvarokon – ahova szabadidejében is ki szokott menni tolmácsolni.

police.hu 2022.01.29.

Nem adtak elsőbbséget, baleset lett belőle

A rendőrök kilenc anyagi kárral és három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában.

Győr+ 2021.04.22.

Hamis üzenetekkel kelthetnek zavart a regisztráció körül

A mai Kormányinfo után az Operatív Törzs is megtartotta sajtótájékoztatóját. Elhangzott többek között, hogy egy brit telefonszámról álüzenetek érkeznek a vakcinaregisztrációval kapcsolatos álinformációkkal.

Hirdetés