Hirdetés

Nem adtak elsőbbséget, baleset lett belőle

Fotó: police.hu
police.hu
2022.01.29. 10:54

A rendőrök kilenc anyagi kárral és három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában.

Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 83129-es számú úton, Győrújbaráton január 28-án nem sokkal 15 óra előtt.

Fotó: police.hu

Egy helybéli férfi közlekedett személygépkocsival Győrújbarát felől, Győr irányába. A Kákostó út kereszteződéséhez érve balra kanyarodott, azonban a manőver során nem biztosított elsőbbséget egy szemből, Győr irányából érkező autónak, így összeütköztek.

A balesetet okozó autó megpördült és egy újabb gépkocsinak csapódott, ami az ütközés következtében előbb egy jelzőtáblának, majd az út menti bokros területre sodródott. A baleset során két sofőr megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Fotó: police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Tihanyi Árpád úton, január 28-án éjjel fél 12 után nem sokkal.

Egy mosonmagyaróvári nő közlekedett személygépkocsival a Magyar utca felől, a Török István utca irányába.. Haladása során a Tihanyi Árpád út és a Szigethy Attila út kereszteződésbe az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva hajtott be, így nekiütközött a Zrínyi út felől, a Kodály Zoltán út felé haladó autónak.

A baleset során négyen megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

Hirdetés