Címke: rekordkísérlet
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.04.21.

Palacsintarekordra készülnek Nyúlon

Mint ahogyan a tervezett palacsintakígyó, úgy növekszik a Nyúli Palacsintafesztivál programjainak sora. A közkedvelt édességgel rekordra gyúrnak és úgy tűnik, sikerül is összesütni Magyarország leghosszabbját.

Győr+ Rádió 2021.12.06.

Megcsináltuk: sikeres volt a rekordkísérlet!

Rekordkísérletre hívta Győr városa és a Győri Atlétikai Club a mozogni vágyókat. Győr 750 éves királyi várossá válásának alkalmából 750 métert kellett evezni ergométeren az Olimpiai Sportparkban, ahol nem a teljesítmény, hanem a részvétel számított.

Németh Boglárka 2021.11.30.

Rekordkísérlet az OSP-ben

Rekordkísérletre hívja a Győr városa és a Győri Atlétikai Club a mozogni vágyókat. Győr 750 éves királyi várossá válásának alkalmából 750 métert kell evezni ergométeren az Olimpiai Sportparkban, ahol nem a teljesítmény, hanem a részvétel számít. A 80 ergométerre 10 ezer embert várnak öt nap alatt a szervezők. A rekordkísérlethez a Győr+ Média munkatársai is csatlakoztak.

Győr+ 2021.11.22.

Mindenkit várnak a rekordkísérletre

Különleges rekordkísérlettel vár mindenkit, kortól, nemtől függetlenül Győr városa és a Győri Atlétikai Club november 30-tól december 4-ig, öt napon át az Olimpiai Sportparkban.

Hirdetés