Címke: rajzpályázat
Hirdetés
Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória 2024.04.07.

A víztornyok világa

A korábbi évekhez hasonlóan, a Pannon-Víz Zrt. idén is alkotásra buzdította a fiatalokat a víz világnapi rajzpályázatára. A társaságunk működési területéhez tartozó óvodák és általános iskolák gyermekei részére meghirdetett rajzverseny célja az volt, hogy felhívjuk az ifjú nemzedék figyelmét a tiszta és egészséges csapvíz értékére, fontosságára és arra, hogy a víz milyen módon és eszközök segítségével jut el a háztartásokba.

Szerző és fotó: Borsi Viktória/Pannon-Víz Zrt. 2024.02.11.

Elindult a Pannon-Víz Zrt. víz világnapi rajzversenye

Kezdetét vette a Pannon-Víz Zrt. rajzversenye, ahova a szolgáltató várja a működési területén található nevelési és oktatási intézményekbe járó óvodás gyermekek, valamint az alsó és a felső tagozatos diákok kreatív alkotásait. A rajzpályázat idei központi témája „A víztornyok világa”.

Győr+ 2023.10.05.

Hencidától Boncidáig, tizenhatodszorra is!

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára immár 16. alkalommal Hencidától Boncidáig címmel levelezős mesevetélkedőt hirdet a 2023/2024–es tanév 3., illetve 4. osztályos tanulói számára. A játékra győri és Győr környéki iskolák diákjainak egyéni jelentkezését várják 2023. október 22. vasárnapig.

Szerző és Fotó: Kóka Enikő 2023.05.26.

“Győr, a mi városunk” – rajzpályázat pályamunkáival telt meg az Árkád

Győr önkormányzata "Győr, a mi városunk" címmel hirdetett rajzpályázatot óvodások és általános iskolások számára, melynek eredményhirdetése május 25-én volt megtartva az Árkád bevásárlóközpontban. A pályamunkákat a Győr Művészetéért díjjal kitüntetett ART 9000 Alkotó Rajztanárok Társaságának tanárai díjazták.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.10.

Vajon milyen volt a lápi lény?

Hatalmas sikert aratott a napokban a Szinetár Miklós rendezte nagyoperett, A víg özvegy, az elmúlt hétvégén pedig az évad zárásaként ősbemutatót tartott a teátrum. A kapuvári lápi lény története elevenedik meg a Kisfaludy Teremben, Hanyistók legendáját Kszel Attila álmodta színpadra. A fordulatokban gazdag előadás jócskán rejteget izgalmakat és vidám pillanatokat.

Fotó és szöveg: Győr+ 2023.05.09.

Értékes ajándékok a színvonalas alkotásokért

Milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? címmel hirdetett rajzpályázatot a Győr Plusz Média és a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. A beérkezett pályaműveket a zsűri és a közönség is értékelte, a május 4-én tartott nyereményátadón a megérdemelt jutalmakat is átvették a győztes pályaművek készítői.

Mireider Máté 2023.05.04.

Milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? – Átadtuk a nyereményeket

Milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? címmel hirdettünk rajzpályázatot. A beérkezett pályaműveket a zsűri és a közönség is értékelte, a május 4-én tartott nyereményátadón a megérdemelt jutalmakat is átvették a győztes pályaművek készítői.

Győr+ 2023.04.28.

Lezárult a szavazás rajzpályázatunkon

Rajzpályázatot hirdettünk óvodások és általános iskolások részére. A téma: milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? Több, mint 60 pályaművet kaptunk, a szavazás pedig 1 hétig tartott.

Győr+ 2023.04.21.

Milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? – Elindult a szavazás!

Óvodások és általános iskolások részére hirdettünk rajzpályázatot! A téma: milyen lesz a jövő okosbusza Győrben? A szavazás elindult, és április 28-ig tart, így most a közönségen a sor, hogy eldöntse, ki volt a legügyesebb rajzoló!

Hirdetés