Címke: rajzpályázat
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.02.08.

Az internet veszélyeit rajzolták le

Rajzpályázatot hirdetett általános iskolások számára a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya NETed(d) címmel. A kezdeményezéssel a Biztonságos Internet Nap nemzetközi akcióhoz szerettek volna csatlakozni. A program célja, hogy felhívja az ifjúság figyelmét az internet előnyeire és komoly veszélyeire.

Ficsór Dávid, Németh Boglárka 2021.12.10.

Városrészünk, Ménfőcsanak

Városrészünk, Ménfőcsanak címmel hirdetett rajzpályázatot a Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola és a körzet önkormányzati képviselője, Laczkovits-Takács Tímea. A diákok 3 kategóriában pályázhattak, műveiket többféle technikával készítették el.

Győr+ 2021.12.03.

Rajzpályázat – nyerteseket hirdetünk!

Győr város 750 éves évfordulója alkalmából a Széchenyi Open Art Night szervezőivel rajz- és festménypályázatot hirdettünk. Minden kategória legtöbb szavazattal rendelkező pályaműve díjazásban részesült - mutatjuk a győzteseket!

Győr+ 2021.11.24.

Rajzpályázat – elindult a szavazás!

Győr város 750 éves évfordulója alkalmából a Széchenyi Open Art Night szervezőivel rajz- és festménypályázatot hirdettünk. Minden kategória legtöbb szavazattal rendelkező pályaműve díjazásban részesül. Ezen felül pedig az összesítetten legtöbb szavazatot kapott versenyző viheti haza a legértékesebb ajándékot, egy XBoxot.

Győr+ 2021.11.15.

Rajzpályázat: milyen lesz a karácsony Győrben?

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Győr város 750 éves évfordulója alkalmából rajz-és festménypályázatot hirdettünk meg a Széchenyi Open Art Night szervezőivel, a győri egyetemmel, a Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Győri Egyházmegyével közösen. A Győr+ Rádió adásában Pintér-Péntek Imre kamarai elnök újabb részleteket osztott meg a felhívással kapcsolatban. És persze szó esett a jutalmakról is! :-)

Győr+ 2021.11.04.

Rajz- és festménypályázat

Győr város 750 éves évfordulója alkalmából a Széchenyi Open Art Night szervezőivel rajz- és festménypályázatot hirdetünk. Minden kategória legtöbb szavazattal rendelkező pályaműve díjazásban részesül. Ezen felül pedig az összesítetten legtöbb szavazatot kapott versenyző viheti haza a legértékesebb ajándékot.

Ficsór Dávid 2021.10.04.

Mesés hétnek ígérkezik

Már 16. alkalommal indult útjára „A magyar népmese hete” a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Ménfőcsanaki Fiókkönyvtára és a Ménfőcsanaki Művelődési Ház szervezésében. A hagyományos szeptember végi, egész hetes programsorozat hétfőn eredményhirdetéssel kezdődött a Bezerédj-kastélyban.

Hirdetés