Hirdetés
Címke: rajzpályázat
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.10.04.

Mesés hétnek ígérkezik

Már 16. alkalommal indult útjára „A magyar népmese hete” a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Ménfőcsanaki Fiókkönyvtára és a Ménfőcsanaki Művelődési Ház szervezésében. A hagyományos szeptember végi, egész hetes programsorozat hétfőn eredményhirdetéssel kezdődött a Bezerédj-kastélyban.

Németh Boglárka 2021.06.10.

Cziráki verseny: megkezdődött a díjak átadása

Tegnap kezdődött a Cziráki Lajos Komplex Képzőművészeti és Tanulmányi verseny eredményhirdetése a Győri Tánc-és Képzőművészeti iskola udvarán. A rajzverseny népszerűsége évek óta töretlen, az egész megyéből több, mint 400 pályamű érkezett idén.

Győr+ 2021.04.29.

Rajzpályázat: holnap jár le a határidő

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2021-ben, immáron nyolcadik alkalommal hirdeti meg az alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak.

Győr+ 2021.03.30.

Gyerekszemmel a tűzoltókról – rajzpályázat!

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2021-ben, immáron nyolcadik alkalommal hirdeti meg az alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak.

MTI 2021.02.02.

Rajzpályázát Gábor Áron emlékére

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából .Harang voltál, légy a szabadság hirdetője! címmel Gábor Áron emléke előtt tisztelegve rajzpályázatot hirdetnek óvodások és diákok részére.

Győr+ 2021.01.07.

Ellenőri autókra rajzolhatnak a gyerekek

Tavaly év végén hetedik alkalommal hirdette meg országos gyermekrajzpályázatát a Magyar Közút Nonprofit Zrt. általános iskolás gyerekeknek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a nyertes alkotások az utakat pásztázó útellenőri autók oldalát díszítik majd egy évig.

Győr+ 2020.11.21.

Tűzoltás, gyermek szemmel

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság idén már hetedik alkalommal hirdetett pályázatot a rajzolni, festeni, kézműveskedni, vagy épp verset, mesét írni szerető gyermekek részére.

Sándor Szigeti 2020.09.14.

Továbbra is várják a gyerekek alkotásait

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által, az óvodások és iskolások részére meghirdetett alkotói pályázatok benyújtási határidejét 2020. szeptember 30-ig meghosszabbították!

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat