Elindult a Pannon-Víz Zrt. víz világnapi rajzversenye

Szerző és fotó: Borsi Viktória/Pannon-Víz Zrt.
2024.02.11. 14:22

Kezdetét vette a Pannon-Víz Zrt. rajzversenye, ahova a szolgáltató várja a működési területén található nevelési és oktatási intézményekbe járó óvodás gyermekek, valamint az alsó és a felső tagozatos diákok kreatív alkotásait. A rajzpályázat idei központi témája „A víztornyok világa”.

A pályázatra olyan rajzokat várunk, amelyeken valamilyen módon megjelenik a Pannon-Víz Zrt. működési területén található víztornyok egyikét. Lehet ez egy kevésbé ismert víztorony, vagy akár a megyeszékhely egyik ikonikus víztornya is. Nem a mérnöki pontosságú tökéletes ábrázolás a cél, sokkal inkább a kreativitás. Legyen szó a jelenlegi funkció melletti újabb hasznosítási ötletről vagy akár el lehet képzelni más színben is a kiválasztott tornyot.

A pályázattal szeretnénk felhívni a fiatalok figyelmét a tiszta és egészséges csapvíz értékére, fontosságára, és arra, hogy a csapvíz milyen módon, milyen eszközök segítségével jut el a háztartásainkba, közben előcsalogatva a gyermekek fantáziáját, kreatív oldalát.

A beküldési határidő: 2024. március 18. (hétfő)

A díjazás korcsoportonként történik, az I–III. helyezettje értékes ajándékcsomagban részesül. A legtöbb rajzot beküldő 3 intézmény pályázóit vendégül látjuk egy előzetesen egyeztetett időpontban a győr-szabadhegyi víztoronyba.

A rajzpályázattal kapcsolatos bővebb információk a pannon-viz.hu weboldalon találhatók.

Kapcsolódó témák: #pannon-víz | #rajzpályázat | #verseny | #víz világnapja |