Címke: radó-sziget
Hirdetés
Győr+ 2023.08.17.

Mozizni és összebújni a Radón

Óriási sikere van Győrben is a kertmozinak. Nincs is annál jobb, mint egy nyári langyos estén, hangulatos környezetben megnézni kedvenc filmünket úgy, hogy közben hangosan nevetünk a barátainkkal, vagy összebújunk a szerelmünkkel a Radón.

Győr+ 2023.08.13.

Visszatért a meleg, irány a Radó-sziget!

Ezen a hétvégén is élettel telt meg a Radó-sziget és ez nem csak a kellemes, napos időnek köszönhető: sokan látogatják a néhány hete indult Radó Matinét, ahol egy jó beszélgetés mellett koktélokkal, sörökkel és finom ételekkel is felfrissíthetjük magunkat!

Havassy Anna Katalin 2023.08.06.

Radó Matiné, a kulturális vendéglátás

Mertek nagyot álmodni győri vendéglátósok és úgy döntöttek: élettel töltik meg a Radó-szigetet. A város örült az ötletnek, s most hétvégén már harmadszor élhetjük át a Radó Matiné semmivel össze nem hasonlítható hangulatát. A részletekről Vida Zoltánnal, a Szomszéd egyik tulajdonosával lelkével beszélgettünk.

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.05.

Kezdik megszeretni a győriek a Radó Matinét!

Három belvárosi vendéglátóipari egység a közelmúltban gondolt egy nagyot, összefogtak és hétvégi, szabadtéri rendezvénysorozatba kezdtek a Radó-szigeten. A Radó Matiné hétről-hétre egyre népszerűbb, ezért a jövőben tovább is fejlesztenék a kezdeményezést.

Győr+ 2023.06.15.

Szabadtéri mozi a Radó-szigeten

Szabadtéri mozivá változott tegnap este a Radó-sziget. Sokan voltak kíváncsiak a nem mindennapi mozis élményre.

Hirdetés