Címke: Rába ETO
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.02.15.

Röptéznek és rendeznek: rákapcsolt a Rába ETO

A Rába ETO megalakulásával számos sportág került a figyelembe fókuszába. Győrben a tenisznek egyébként is nagy hagyománya van, így örömteli, hogy az egyesület tenisz szakosztályának vezetésével egy olyan személyt bíztak meg, aki szinte az anyatejjel szívta magába a méltán népszerű labdajátékot. Szombati-Serfőző Eszter tovább öregbíti a sportág győri értékeit, már csak azért is, mert a tehetséggondozás nála olyan, mintha meccs közben ászt ütne: az már félsiker. A szakember nemcsak szenior versenyzőként sikeres, vezetőként 2024-ben számos, neves verseny rendezési jogát hozta Győrbe, mindezt a Rába ETO színeiben.

Németh Boglárka 2024.02.07.

Hajrá, Rába ETO!

Fél év telt el az alapítás óta és máris, több mint kétszeresére nőtt a Rába ETO tagjainak száma, jelenleg 16 szakosztállyal és 600 versenyzővel büszkélkedhet a sportegyesület.

Ficsór Dávid 2024.01.20.

Az ország legjobb fiatal teniszezői Győrben

Hazánk legnagyobb teniszreménységei versenyeznek a hétvégén Győrben. Az Olimpiai Sportparkban rendezik meg a Rába ETO Tenisz Kupát az U12-es korosztály legjobbjai számára.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.18.

A sportbarátság jegyében együtt a tehetségekért

Negyvennégy klub élt a város által meghirdetett sporttámogatással, a nagy érdeklődés miatt így az eredetileg kiírt 100 milliós keret helyett 165 millió forint pályázati forrást biztosított az önkormányzat. A legmagasabb összeget a Rába ETO Győr Sportegyesület és a Győri Atlétikai Club (GYAC) kapta. A két szervezet szerdán az egyetértés, a barátság és a fiatal tehetségek támogatása jegyében vehette át a támogatásról szóló táblát dr. Dézsi Csaba Andrástól és Szeles Szabolcstól.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.31.

Sportosan a nyárvégi viziten: „Minden győri egyformán fontos!”

Sport, sport és még több sport. Jellemezhetnénk így is az utolsó nyári polgármesteri vizitet, melynek fő témáját az újonnan alakult egyesület, a klubélet fellendítése, valamint a sporthoz kapcsolódó beruházások adták. Dr. Dézsi Csaba András a Győr+ Rádióban úgy fogalmazott, sok tehetséges sportolóval büszkélkedhet városunk, Győrben pedig mindenki egyformán fontos!

J. Kovács Andrea 2023.05.14.

Az aranykor csatára

Szabó Ottó neve összeforrt a Rába ETO-éval. 350 bajnoki mérkőzés és 69 gól fűződik a győri csatár nevéhez 1974 és 1990 között. A legendás labdarúgóval az adyvárosi Barátság parkban találkoztunk egy kis múltidézésre.

Pécskai István 2022.06.06.

„Megjelent fehér ingben, strandpapucsban, és azt mondta, bajnokok leszünk”

Immáron négy évtized eltelt azóta, hogy a Rába ETO futballcsapatának játékosai Győr hőseivé váltak. A gárda látványos és közönségszórakoztató játékkal, a „Mágus” becenevet kiérdemlő Verebes József irányításával bajnoki címet nyert az élvonal 1981–82-es idényében. A jubileum kapcsán lapunk cikksorozatot készít, amelyben a legendás együttes tagjai, a hozzájuk közel álló személyek és a szurkolók elevenítik fel emlékeiket.

Pécskai István 2022.05.22.

Rajongtak a szurkolók a Rába ETO-ért

Immáron négy évtized eltelt azóta, hogy a Rába ETO futballcsapatának játékosai Győr hőseivé váltak. A gárda látványos és közönségszórakoztató játékkal, az ikonikussá vált mesteredző, a „Mágus” becenevet kiérdemlő Verebes József irányításával bajnoki címet nyert az élvonal 1981–82-es idényében. A jubileum kapcsán lapunk cikksorozatot készít, amelyben a legendás együttes tagjai, a hozzájuk közel álló személyek és a szurkolók elevenítik fel emlékeiket.

Pécskai István 2022.04.20.

A legendákat köszöntötték

A labdarúgó-Magyar Kupa elődöntője, az ETO-Ferencváros találkozó előtt köszöntötték a győri csapat legendás játékosait, akik bajnoki címet szereztek az NB I 1981–82-es idényében.

Pécskai István 2022.04.14.

Fél áron kapták a húst, félretették nekik a banánt a zöldségesnél

Immáron négy évtized eltelt azóta, hogy a Rába ETO futballcsapatának játékosai Győr hőseivé váltak. A gárda látványos és közönségszórakoztató játékkal, az ikonikussá vált mesteredző, a „Mágus” becenevet kiérdemlő Verebes József irányításával bajnoki címet nyert az élvonal 1981–82-es idényében. A jubileum kapcsán lapunk cikksorozatot készít, amelyben a legendás csapat tagjai szólalnak meg.

Hirdetés