Címke: Puskás Ferenc
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.02.17.

Az Isten is “kis Puskásnak” teremtette

Bujtár Dominik, a Győri Nemzeti Színház „Puskás, a musical” című darabjának gyermek főszereplője vehetett át elismerő oklevelet a Széchenyi István Egyetemtől, és kapott ajándékot a Polgármesteri Hivatal munkatársaitól. Dominik a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola 4. osztályos tanulója, és tehetsége nemcsak a népszerű musicalben, hanem már korábbi tanulmányi versenyeken, fellépéseken is kitűnt.

Győr+ 2022.01.16.

Hajszán Gyula is vendégszerepelt a Puskás, a musicalben

Közismert emberek, sportolók és politikusok is szerepelnek a Győri Nemzeti Színház tömegeket vonzó előadásában, a Puskás, a musicalben. Az angol intéző szerepében a nézők felfedezni vélhették már Csay Renáta, kajakozót, Mohay Gábor, sportújságírót, Knézy Jenő, sportkommentátort, a Győr+ Média vezérigazgatóját és Szeles Szabolcs, alpolgármestert is. Szombaton pedig a labdarúgó és edző, jelenleg önkormányzati képviselőként dolgozó Hajszán Gyula játszotta az angol intézőt.

Pécskai István 2021.12.11.

A magyar labdarúgás aranykora

A „Magyar Labdarúgás Aranykora – az Aranycsapat, Puskás, Czibor, Kocsis, Kubala” címmel nyílt kiállítás a Győri Nemzeti Színházban, az intézmény és a Széchenyi István Egyetem gondozásában, a Puskás című musical győri premierjéhez kapcsolódóan.

Farkas Mónika 2021.12.11.

Érkezik a Puskás, a musical

Ma este bemutatóra készül a Győri Nemzeti Színház. Nem is akármilyenre, hiszen érkezik minden idők egyik legnagyobb szabású, leglátványosabb és legkomolyabb technikai repertoárt felvonultató zenés előadása. A grandiózus produkció a legismertebb magyar ember, Puskás Ferenc és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít nekik méltó emléket. Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente sikeres színdarabja valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, melyben játszódik. A tavalyi budapesti ősbemutató után a musical győri változatát - Veréb Tamással a címszerepben - szombattól tűzi műsorára a színház.

mti 2021.03.31.

Puskás Öcsire emlékezik az ország

Puskás Ferencnek, az Aranycsapat 1927. április 1-jén született legendás csapatkapitányának, a Bp. Honvéd és a Real Madrid korábbi kiváló csatárának tiszteletére tartott megemlékezést szerdán délután az Aranycsapat Testület.

Hirdetés