Címke: polgármesteri hivatal
Hirdetés
Győr+ 2021.10.17.

Két hölgy vezeti a polgármesteri hivatalt

A közigazgatásban hatalmas tapasztalattal rendelkező jogász, Nagyné dr. László Edit lett Győr Megyei Jogú Város jegyzője. Az önkormányzatnál korábban a közigazgatási, majd a jogi és önkormányzati, mostani kinevezéséig pedig a hatósági főosztályt vezette. 2010-től 2011 végéig a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal főigazgatójaként dolgozott, komoly szerepe volt az okmányiroda kialakításában is. Három évvel ezelőtt a Köz Szolgálatáért Érdemjel Arany Fokozatával tüntették ki.

Győr+ 2021.04.26.

Polgármesteri vizit terepen

A Polgármesteri Vizit a Terepen címet viselő sorozat első elemében dr. Dézsi Csaba András, Radnóti Ákos alpolgármesterrel együtt járta be Adyvárost. Győr legélhetőbb lakótelepén több olyan helyet is megvizsgáltak, amelyek hamarosan javításra szorulnak.

Győr+ 2021.02.18.

Idén elkezdődhetnek Sáráson a munkálatok

A szokásoknak megfelelően, ezen a csütörtökön is vendégként köszönthettük a Győr+ Rádió stúdiójában dr. Dézsi Csaba Andrást, aki kéthetente polgármesteri vizitre érkezik.

Mireider Máté 2020.12.07.

Új lift az idősek házában

Elkészült a Kálóczy téri idősek házának új liftje, amelyet az épület 70 millió forintos bővítésével alakítottak ki.

Győr+ 2020.11.05.

Polgármesteri Hivatal: szünetel az ügyfélfogadás

Szünetel az ügyfélfogadás november 9-én reggel 8 órától  a Polgármesteri Hivatalban a veszélyhelyzet időtartama alatt. Kizárólag azokban az ügycsoportokban megengedett az ügyfélfogadás, ahol jogszabály írja elő a személyes megjelenés szükségességét (kétség esetén az ügyintézővel történő előzetes telefonos egyeztetés alapján).  

Bobory Balázs 2020.04.02.

Győrben a járvány alatt a közösség összetartása egészséges

Nincsenek tünetei, jól érzi magát dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, aki szerdán tudta meg, hogy maga is megfertőződött a koronavírussal. A munka nem áll meg, a város első embere immár otthonról dolgozik és tökéletesen bízik apparátusában.

Hirdetés