Címke: polgármesteri hivatal
Hirdetés
Mireider Máté 2024.02.25.

Az 1-es és 2-es kerületben alig lesz változás

Június 9-én önkormányzati és európai parlamenti választást tartanak Magyarországon. Cikksorozatunkban azt mutatjuk be, a győri kerületek hogyan változnak az előző választáshoz képest. Sorozatunk első részében a Pinnyédet, Szigetet, Újvárost, és a Belváros egy részét érintő kerületeket mutatjuk be.

Mireider Máté 2024.02.18.

Így fognak változni a képviselői kerületek

Június 9-én önkormányzati és európai parlamenti választásokat tartanak hazánkban. Utóbbi „viszonylag” egyszerű, hiszen listás szavazás történik, a választók által leadott szavazatok határozzák meg a mandátumok elosztását az induló pártok között. Az önkormányzati választás viszont összetettebb munka, és Győrben több helyen is módosítani kellett a választókerületeket.

Győr+ 2021.10.17.

Két hölgy vezeti a polgármesteri hivatalt

A közigazgatásban hatalmas tapasztalattal rendelkező jogász, Nagyné dr. László Edit lett Győr Megyei Jogú Város jegyzője. Az önkormányzatnál korábban a közigazgatási, majd a jogi és önkormányzati, mostani kinevezéséig pedig a hatósági főosztályt vezette. 2010-től 2011 végéig a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal főigazgatójaként dolgozott, komoly szerepe volt az okmányiroda kialakításában is. Három évvel ezelőtt a Köz Szolgálatáért Érdemjel Arany Fokozatával tüntették ki.

Győr+ 2021.04.26.

Polgármesteri vizit terepen

A Polgármesteri Vizit a Terepen címet viselő sorozat első elemében dr. Dézsi Csaba András, Radnóti Ákos alpolgármesterrel együtt járta be Adyvárost. Győr legélhetőbb lakótelepén több olyan helyet is megvizsgáltak, amelyek hamarosan javításra szorulnak.

Győr+ 2021.02.18.

Idén elkezdődhetnek Sáráson a munkálatok

A szokásoknak megfelelően, ezen a csütörtökön is vendégként köszönthettük a Győr+ Rádió stúdiójában dr. Dézsi Csaba Andrást, aki kéthetente polgármesteri vizitre érkezik.

Mireider Máté 2020.12.07.

Új lift az idősek házában

Elkészült a Kálóczy téri idősek házának új liftje, amelyet az épület 70 millió forintos bővítésével alakítottak ki.

Hirdetés