Címke: pihenés
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.09.09.

Újabb padokon pihenhetünk Adyvárosban

Lakossági kérésre újabb padokat telepített a Győrszol Adyvárosba. A kezdeményezést Radnóti Ákos alpolgármester és a körzet önkormányzati képviselője saját keretéből finanszírozta. A pihenőhelyen mindössze néhány óra alatt készült el, amit elsősorban a szépkorúak használnak délutánonként. A városvezető elmondta, gyakran keresik meg az adyvárosiak különböző kérésekkel, és ha tud, segít.

hirdetés
Győr+ 2022.06.15.

Tombol a kerti szezon! A legkeresettebb kerti bútor trendek 2022-ben

Ahogy kitavaszodott és a napsütéses órák száma nő, egyre több időt töltünk a kertben, legyen szó pihenésről, közös ebédekről, vacsorákról, játékról, napozásról, vagy akár kerti partyról. Az igazi kertkedvelők már régóta tudják, hogy a terasznak és az erkélynek nem csak szépnek kell lennie, hanem kényelmesnek és otthonosnak is, akár egy nappali, ezért nem meglepő, hogy néhány elegáns kültéri bútor első ránézésre nem is kerti bútornak tűnik. A legtöbb modern lounge garnitúra pedig tetszés szerint bővíthető és kombinálható is.

Tóth Vivien 2021.10.18.

A reggeli fáradtság okainak megszüntetése

Hiába alszol jól éjszaka, minden reggel fáradt és nyűgös vagy, ami a déli órákig el sem akar múlni. Ha igaz rád ez az állítás, akkor szervezetednek extra mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége, valamint kiegyensúlyozott éjszakai körülményekre. Cikkünk segítségével megtudhatod, miként pattanhatsz ki az ágyból vidámabban és frissebben reggelente.

Sándor Szigeti 2021.07.06.

Népszerűek a győri szabadstrandok

A mindig népszerű Aranypart I-en és Aranypart II-n gyerekek és felnőttek egyaránt élvezték a napsütést, a vízben pedig enyhülést találtak a nyári forróságban. A strandolók még jobb kiszolgálása érdekében dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezésére az Aranypart II. egy új lejáróval gazdagodott, így könnyebben mehetnek be a vízbe a fürdőzők.

Győr+ 2020.06.15.

Megújulva nyitott ki a Győrújbaráti Gyermektábor

A hagyományokhoz híven közös tábortánccal nyílt meg hétfőn a különlegesnek számító 41. Győrújbaráti Tábor. A járványügyi szabályok betartása miatt ezúttal a szokásostól kevesebb gyereket fogadhatnak, őket viszont megújult környezetben , új, izgalmas programokkal várják.

Sándor Szigeti 2020.06.15.

Valósággal ragyog a kert!

Fantasztikus színek és illatok: a hétvégén szikrázó napsütésben valósággal pompázott a főapátság levendulás kertje.

Földvári Gabriella 2020.06.11.

Kinyitottak a strandok, az uszodák

Nyárias hétvége vár ránk, ezért összegyűjtöttük, hogy hol és hogyan strandolhatunk, úszhatunk Győrben. Fontos, hogy továbbra is tartsuk be járványügyi szabályokat, legfőképp a 1,5-2 méteres távolságot tartsuk meg egymástól.

Hirdetés